Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Corneliani

Corneliani is een Italiaanse herenmerk dat in 1958 is opgericht door Claudio e Carlaberto Corneliani. Het merk staat bekend om haar hoogwaardige kwaliteit herenkleding: van zakelijke pakken en overhemden tot casual kleding.
17 artikelen
Filter & sorteer
17 artikelen
17 van 17 gezien

Corneliani bij deBijenkorf.be

Het Italiaanse modemerk Corneliani demonstreert met zijn collecties dat stijl en kwaliteit een kwestie van perceptie is. Om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van de mode van Corneliani zijn er dan ook modecollecties ontstaan, waarvan iedereen kan genieten. De Bijenkorf heeft een prachtige collectie Corneliani voor heren, die staat te wachten om te worden ontdekt door jou.

De Italiaanse flair in de mode van Alfredo Corneliani

Al in 1930 begon de oprichter van het modemerk, Alfredo Corneliani, met het ontwerpen van jassen. Vandaag de dag bestaat de collectie uit zoveel meer. Alle ontwerpen zijn van hoge kwaliteit en hebben een luxe afwerking. De stijl waarmee wordt gewerkt is simplistisch en eigentijds, maar kent vooral een zeer keurig karakter. Neem maar eens een kijkje in de collectie van Alfredo Corneliani kleding voor heren. Het Italiaanse modemerk staat bekend om het ontwerpen van regenjassen, maar in de huidige collectie kom je ook broeken, jassen, truien & vesten en pakken & colberts van Corneliani tegen.

Chino’s, jeans en joggingbroeken van Corneliani

De Bijenkorf biedt van Corneliani een prachtige collectie broeken. Deze zien er niet alleen enorm stijlvol uit, maar zitten bovenal heerlijk comfortabel. Door de uiteenlopende type broeken van Corneliani die gevonden kunnen worden, zal je altijd een broek kunnen vinden die tussen jouw garderobe past. Doordat het Italiaanse modemerk veel gebruik maakt van een luxe stijl, zal je verschillende chino’s tegenkomen in de collectie Corneliani broeken voor heren. Deze komen in kleuren als blauw, beige en groen in pasvormen als slim-fit en regular-fit. Naast deze broeken kom je ook de klassieke jeans tegen en eigentijdse joggingbroeken met Italiaanse flair van Corneliani.