COS

COS is een hedendaags kledingmerk voor vrouwen die kiezen voor moderne, functionele en doordachte designs. COS combineert traditionele methodes met nieuwe technieken en waarborgen zo hun signatuur stijl. In de collectie vind je onder andere tijdloze klassiekers die langer meegaan dan een seizoen.
  • Home
  • arrow-small__rightCOS

COS

144 artikelen
Filter & sorteer
144 artikelen

COS bij debijenkorf.be

De collectie van COS bestaat uit minimalistische mode die ook na het modeseizoen meegaan. Kunst en design staat centraal bij het modemerk en dit is de rode draad door de hele collectie van COS. Door de inspiratie op kunst te combineren met een innovatief en duurzame materialen, biedt het merk eenvoudige doch tijdloze klassiekers die langer meegaan dan één modeseizoen. Ontdek de damescollectie van COS in het aanbod van de Bijenkorf.

COS: Tijdloze mode voor de moderne garderobe

Tijdloze dameskleding vervaardigd van hoogwaardige materialen: daaruit bestaat de kledingcollectie van COS. Het modemerk mixt traditionele methodes met nieuwe technieken om de signatuur stijl te waarborgen. Ieder modeseizoen weet COS een nieuwe collectie te ontwikkelen. Van pantalons en rokken tot aan truien en jassen. Deze wardrobe-essentials zijn gemaakt voor de moderne garderobe, en vervaardigd van hoogwaardig vakmanschap.

COS damesmode vervaardigd van wol, kasjmier en zijde

Of je nu naar buitengaat tijdens de koude wintermaanden of lekker knus binnen blijft: voor ieder seizoen heeft COS stijlvolle mode ontworpen. Zo vind je minimalistische rokken en kleedjes van COS vervaardigd van wol en katoen, die je kunt dragen tijdens koude en warme dagen. Maar ook stijlvolle pantalons, grofgebreide truien, klassieke mantels en casual tops zijn te vinden in de collectie. Door het gebruik van neutrale kleuren en materialen als kasjmier, zijde en wol, kun je de kledingstukken gemakkelijk met elkaar combineren. Welk kledingstuk ontbreekt er bij jou in de garderobe?