Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Make-up adventskalenders

Oeps! Het lijkt erop dat de make-up adventskalenders op iedereen zijn verlanglijstje stond dit jaar, want we zijn helaas uitverkocht. Geen zorgen, want vanaf september 2021 zijn ze weer beschikbaar!

Make-up adventskalenders

Wie al maanden op voorhand begint met aftellen naar de feestdagen, kan er maar beter het beste van maken. Dat doe je door jezelf in de aanloop naar Kerst te verwennen met een beauty adventskalender. Achter elk deurtje van de beauty adventskalender schuilt een nieuwe verrassing in de vorm van een miniatuur cosmeticaproductje van jouw favoriete beautymerk. Ook ideaal als cadeautje voor een ander!

Adventskalenders bij de Bijenkorf

Bij de Bijenkorf vind je adventskalenders van merken als Clinique, Rituals, Charlotte Tilbury, Yves Saint Laurent en Giorgio Armani. Hier vind je ook een adventskalender die door de Bijenkorf zelf werd samengesteld. Deze luxe adventskalenders zijn vanaf oktober 2021 weer verkrijgbaar op onze webshop. Wees er tijdig bij, want de adventskalenders verkopen als zoete broodjes!

Hoe werkt een beauty adventskalender?

Je opent het eerste deurtje op 1 december en het laatste (meestal) op 24 december. Gaandeweg kan jij je verzorgen met tal van hoogwaardige miniatuurproducten. Wanneer de feestdagen er dan eindelijk zijn, is jouw arsenaal met make-up weer goed aangevuld én zie jij er op je best uit. Jeuken jouw vingers vaak om de cadeautjes onder de kerstboom uit te pakken? Daar zijn de beauty adventskalenders de perfecte remedie tegen!

Beauty adventskalenders van Rituals, De Bijenkorf en andere mooie merken

Van welk merk koop jij in oktober en november 2021 een adventskalender? Bij de Bijenkorf vind je verschillende beauty adventskalenders. In de kerstboom van Rituals zitten cadeautjes uit de verschillende collecties verstopt. Je komt er dus enkele van jouw favoriete producten tegen, maar wordt ook verrast door producten die je nog niet kent. Ook de adventskalender die door de Bijenkorf zelf werd samengesteld, zal je aangenaam verrassen. Deze feestelijke verzameling met cosmeticaproductjes is elk jaar weer een grote hit. Ook van merken als Clinique, Dr. Hauschka en Charlotte Tilbury vind je hier prachtige adventskalenders.