Laura Mercier

Gezichten zien er onopgemaakt uit, zonder vlekjes, lijntjes of donkere kringen. Laura Mercier’s concealers, foundations en poeders zijn ideaal voor het laten verdwijnen van oneffenheden en het accentueren van pluspunten. Het natuurlijke palet aan oogschaduws, lipsticks en blush brengt het beste in ieder gezicht naar boven.
  • Home
  • icon--arrow-micro-rightDames
  • icon--arrow-micro-rightCosmetica

Laura Mercier Cosmetica

145 artikelen
  • Cadeausets
  • Geuren
  • Make-up
  • Verzorging
Filter & sorteer
145 artikelen
48 van 145 gezien

Laura Mercier bij deBijenkorf.be

De Franse make-up artist Laura Mercier is wereldberoemd om het creëren van een ‘flawless face’; een frisse, natuurlijke make-up look. Laura Mercier vindt dat unieke kenmerken, zoals sproetjes en rimpels de vrouw mooi maken. Natuurlijke, lichte make-up is de rode draad in de beautylijnen van Laura Mercier.

Make-up van Laura Mercier

De brede collectie make-up van Laura Mercier bestaat uit klassieke en natuurlijke kleurenpaletten. Ieder make-up product heeft zijn eigen verzorgende werking. De foundations van Laura Mercier bevatten een hoge SPF en de essentiële vitamines E en C. Naast een foundation kun je ook kiezen voor de natuurlijke Tinted Moisturizer van Laura Mercier. Deze getinte dagcrème met een lichte dekking heeft diverse beauty awards gewonnen. De collectie oogmake-up van Laura Mercier krijgt ieder seizoen nieuwe technieken voor het verbeteren van de verzorgende formules. De Caviar Stick Eye Colour biedt een nieuwe techniek om de smokey-eye-look te verbeteren. Deze stick voor oogschaduw is verkrijgbaar in zestien mooie kleuren en biedt eindeloze mogelijkheden voor een vlekkeloze smokey-eye.

Huidverzorging van Laura Mercier

Naast make-up ontwikkelt Laura Mercier ook fijne huisverzorging die is verrijkt met verschillende vitamines om de huid direct te voeden. De bodylotions - & crèmes van Laura Mercier geven de huid extra voeding en hydratatie. Zo bevat de Souffle Body Crème bodylotion ingrediënten die de huid direct voeden dankzij de vitamines A, C en E derivaten. De bad- & douchegels van Laura Mercier zijn samengesteld op basis van natuurlijke ingrediënten, zoals kokosnoot, haver en maïs. Naast deze ingrediënten kun je ook genieten van andere heerlijke geuren, zoals een unieke warme geur van vanille, mandarijn en bruine suiker.