TOM FORD

TOM FORD straalt een en al glamour en moderne luxe uit. Dit Amerikaanse luxemerk shop je alleen bij de Bijenkorf en is hét adres als je op zoek bent naar een unieke geur of de mooiste make-up.

TOM FORD cosmetica

Tom Ford is naast Amerikaanse modeontwerper ook filmregisseur en producent. Nadat hij bij andere merken ervaring had opgedaan besloot hij in 2005 zijn hart te volgen. Ford bracht zijn eigen lijn uit, vernoemd naar zichzelf. Tom Ford cosmetica, brillen en accessoires werden een feit.

167 artikelen
  • Geuren
  • Make-up
  • Verzorging
Filter & sorteer
167 artikelen
48 van 167 gezien

Tom Ford is naast Amerikaanse modeontwerper ook filmregisseur en producent. Nadat hij bij andere merken ervaring had opgedaan besloot hij in 2005 zijn hart te volgen. Ford bracht zijn eigen lijn uit, vernoemd naar zichzelf. Tom Ford cosmetica, brillen en accessoires werden een feit.

Tom Ford Cosmetica bij deBijenkorf.be

Tom Ford bracht zijn cosmeticamerk in samenwerking met Estée Lauder op de markt. De Tom Ford cosmetica producten werden enorm bewonderd. Dit ging zo uitmuntend dat het merk in de internationale top 3 van speciaalzaken terecht kwam. Met Tom Ford geuren, Tom Ford make-up en Tom Ford verzorgingsproducten binnen het cosmetica-assortiment van de Bijenkorf worden alle behoeftes vervuld.

Sensuele parfums van Tom Ford

De Tom Ford geuren zijn stuk voor stuk erg sensueel en aantrekkelijk. De Tom Ford Black Orchid Eau de Parfum is hier een geschikt voorbeeld van. De oriëntaalse geur met orchideeën en specerijen als accenten zorgen voor een tijdloze uitkomst. De geur is hierdoor erg geliefd door veel vrouwen. Ook Tom Ford Noir is daar een van. Tom Ford Noir de Noir is donker, sexy en toegeeflijk. Een geur die de vrouwelijke kant omhult.

Verzorg jezelf tot het uiterste met Tom Ford

De verzorgingsproducten van Tom Ford bieden het maximale resultaat van verzorging. Tom Ford verzorging is iets dat je niet mag missen. Gebruik Tom Ford maskers & scrubs in combinatie met de Tom Ford bodylotions & -creams voor zichtbaar resultaat. Trakteer de huid eens met een masker of scrub en laat je geheel ontspannen. Tom Ford Neroli Portofino Warming Body Scrub laat een fruitige geur achter terwijl jij de huid helpt exfoliëren. In combinatie met een bodylotion of bodycrème is de huid optimaal verzorgd. De Tom Ford handcrèmes toveren de huid bijvoorbeeld om in een zijdezachte, rijke en luxeuze huid.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl