Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Ontdek de dag- en nachtcrèmes van Dior voor een stralende, gezonde huid. Bij Bijenkorf vind je de bekende Capture lijn van Dior die bestaat uit de Dreamskin crèmes. De dag- en nachtcrèmes van Dior zorgen voor hydratatie, versteviging en egale teint van de huid.

Dior dag- en nachtcrèmes voor dames bij deBijenkorf.be

Dior geeft je huid een stralende glow, zowel in de zomer als in de winter. In het online assortiment van Bijenkorf vind je dag- en nachtcrèmes van Dior die huidveroudering, een vochtarme huid en een vermoeide huid tegengaan.

De Capture lijn van Dior

De nieuwste Capture lijn van Dior is enorm populair dankzij de perfectionerende en weldadige werking. In deze lijn heeft Dior een dag- en nachtcrèmes inéén die helpt om weer een natuurlijk volmaakte huid te creëren en bestrijdt de zichtbare tekenen van veroudering. De huid lijkt helderder, alsof het gladder is, en wordt dag na dag mooier. Het fijne van deze vloeibare crème is dat deze geschikt is voor elk huidtype: van de normale huid tot de droge en gevoelige huid. Daarnaast heeft Dior ook een dagcrème in die Capture lijn die zich vooral focust op het verstevigen van de huid om huidveroudering te bestrijden. De La Crème Multi-Perfection dagcrème verstevigt de huid vanuit de onderste huidlagen tot aan de bovenste huidlagen. Ben je op zoek naar meer huidverzorging van Dior? Ontdek ook de gezichtsreinigers, serums en bodylotions van Dior.