Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Rituals gezichtsverzorging voor dames

Rituals biedt de ideale gezichtsverzorging voor jouw dagelijkse huidverzorgingsroutines. Van dagcrèmes en gezichtsreiniging, tot oogverzorging en serums: de natuurlijke producten van Rituals accentueren je schoonheid.

32 artikelen
  • Dag- & nachtcrèmes
  • Gezichtsmaskers
  • Gezichtsreiniging
  • Gezichtsscrubs
  • Lipverzorging
  • Oogverzorging
  • Serums
Filter & sorteer
32 artikelen
32 van 32 gezien

Rituals biedt de ideale gezichtsverzorging voor jouw dagelijkse huidverzorgingsroutines. Van dagcrèmes en gezichtsreiniging, tot oogverzorging en serums: de natuurlijke producten van Rituals accentueren je schoonheid.

Rituals gezichtsverzorging voor dames bij debijenkorf.be

De juiste gezichtsverzorging is van essentieel belang voor een stralende en egale huid. Voor ieder huidtype en iedere huidzorg kun je in het Rituals aanbod terecht. De geavanceerde skincare lijn The Ritual of Namasté voert de boventoon in het gezichtsverzorgingsassortiment van Rituals. Of kies voor de maskers uit de collectie The Ritual of Holi voor een unieke ervaring.

The Ritual of Namasté skincare lijn van Rituals

Voor je dagelijkse huidverzorgingsroutine heeft Rituals een speciale gezichtsverzorgings lijn ontworpen: The Ritual of Namasté. Voor iedere huidbehoefte biedt deze lijn de juiste huidverzorging. De Glow collectie uit deze lijn is speciaal ontwikkeld om de eerste tekenen van huidveroudering tegen te gaan en fijne lijntjes te minimaliseren. Voor de rijpere huid beschikken de producten uit de Ageless collectie over een verstevigend en liftend effect. Heb je last van een droge huid? De Hydrate collectie helpt de vochtbalans van de huid te herstellen en in stand te houden. Voor wie een gevoelige huid heeft, kan gebruik maken van de Sensitive collectie. Je huid wordt optimaal verzacht en gekalmeerd, omdat de collectie vrij is van alcohol en parfum.

Rituals: een ruim aanbod aan gezichtsverzorging

In het gezichtsverzorgingsaanbod van Rituals vind je een scala aan verschillende verzorgingsproducten. Om je gezicht te reinigen kun je in de collectie terecht voor Rituals gezichtsreiniging, gezichtsmaskers en gezichtsscrubs. Om daarmee je gezicht te beschermen van al het vuil van buitenaf kun je bij Rituals terecht voor dag- en nachtcrèmes. En speciaal voor je ogen en lippen biedt Rituals ook lip- en oogverzorging.