Hebben jouw lokken ook een oppepper nodig na de zomer? Laat je haar weer gezond en sterk aanvoelen met een natuurlijke haarolie. Bij de Bijenkorf vind je verzorgende haaroliën van toonaangevende cosmeticamerken als Christophe Robin en The Ordinary.

Haaroliën bij debijenkorf.be

Een hydraterende haarolie kan niet ontbreken bij een complete haarverzorging. De innovatieve formules beschermen het haar en geven een natuurlijke glans.

Hydraterende oliën voor gezond en stralend haar

Na een zomer vol zon, zee en strand kan je haar behoorlijk uitgedroogd zijn. Om te voorkomen dat je haar breekt, is het belangrijk om je lokken extra verzorging te geven. De haarolie van Christophe Robin is een musthave basisverzorging voor iedereen met droog, gekleurd of gevoelig haar. Deze olie bevat verschillende oliën zoals lavendel, tarwekiem en palm en herstelt de elasticiteit van het haar. De haarolie van The Ordinary bevat essentiële oliën waarvan is aangetoond dat deze de haarstructuur verbeteren en beschermen. Deze haaroliën worden vaak aangebracht op het haar als hittebescherming, voor glans en om gebroken haar tegen te gaan.