Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Omhul je in de heerlijke geur van Chanel met prachtige Chanel bodylotions. Bij de Bijenkorf vind je bodylotions van Chanel in een uitgebreid aanbod. Ontdek ons online assortiment.

Chanel bodylotions bij deBijenkorf.be

Voor een frisse nevel of hydraterende emulsie voor het lichaam, ben je bij Chanel aan het juiste adres. De iconische geuren van Chanel zijn verwerkt in prachtig verpakte bodylotions: voor alle huidtypen. Zo kun je bij de Bijenkorf terecht Chanel bodylotions in allerlei varianten: van smeltzachte bodymilk, tot voedende crème en hydraterende lotion. Daarbij voeren bloemige citrusgeuren, en frisse geurnoten van sinaasappel en grapefruit de boventoon.

Ervaar een explosie van frisheid met bodylotions van Chanel

Bodylotions van Chanel zorgen dankzij innovatieve formules en zijdezachte structuren voor een gehydrateerd en gevoed lichaam. Zo vind je in ons online assortiment bij de Bijenkorf Chanel boydlotions met een gladstrijkende, verjongende en verstevigende werking met een langhoudende frisse geuren. Voeg een bodylotion van Chanel toe aan je beautyritueel en ervaar een explosie van frisheid. Naast Chanel bodylotions, zorgen ook bad- en douchegels van Chanel en natuurlijk de iconische Chanel geuren voor een compleet parfumritueel.