Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Zonnecrème

Op het terras, het strand of op een zonnig oord: niets in fijner dan genieten van de zon. Voor een stralende, gezonde huid is een goede zonbescherming met hoge factor van essentieel belang. Merken als Biodermal, La Mer en Lancaster ontwikkelen verzorgende zonnecrème die te verkrijgen is bij de Bijenkorf.

126 artikelen
  • Lipverzorging
  • Zonnecrème gezicht
  • Zonnecrème
  • Zelfbruiners
  • Aftersun
Filter & sorteer
126 artikelen

Op het terras, het strand of op een zonnig oord: niets in fijner dan genieten van de zon. Voor een stralende, gezonde huid is een goede zonbescherming met hoge factor van essentieel belang. Merken als Biodermal, La Mer en Lancaster ontwikkelen verzorgende zonnecrème die te verkrijgen is bij de Bijenkorf.

Zonnecrème bij deBijenkorf.be

Jezelf beschermen tegen de zon is het belangrijkste verzorgingsritueel voor de huid. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment zonnecrème in verschillende texturen, zoals crème, zonnemelk, lotion en olie. Let bij het kiezen van een zonnecrème op de hoogte van de SPF, je huidtype en het soort bescherming.

Waarom is zonnecrème zo belangrijk?

De SPF (Sun Protection Factor) die in zonnecrème zit, beschermt je huid tegen schadelijke UV-stralen die huidveroudering en huidkanker kunnen veroorzaken. Zelfs als de zon achter de wolken zit, zijn deze stralen aanwezig. Bescherm jij graag je huid én de planeet? Kies dan voor een duurzame variant zoals de zonnecrèmes van Coola.

Zonnecrème in verschillende texturen van Biodermal en La Mer

Biodermal heeft lijn met zonbescherming in diverse substanties, zoals crème, olie en spray. Daarnaast ontwikkelt Biodermal speciale zonnecrèmes voor het gezicht. Deze zonnecrèmes van Biodermal zijn speciaal ontwikkeld om elk huidtype te beschermen én te verzorgen. De beschermende UVA en UVB filters, de lichte textuur en voedende ingrediënten houden de gezichtshuid zacht en soepel. La Mer staat bekend om de zonnecrème met verzorgende, herstellende formules. De Soleil de la Mer-formule is een zonnecrème van La Mer die is doordrenkt met exclusieve verjongende gisten en transformerende antiverouderingsvoordelen. The Reparative Body Sun Lotion uit de Soleil de la Mer Collectie van La Mer is speciaal ontwikkeld om een uitstekende bescherming te garanderen tegen UVA- en UVB-stralen.

Verzorgende zonnecrème Sisley en Lancaster

Het cosmeticamerk Sisley biedt ook een bescherming tegen UVA- en UVB-stralen van de zon. De lijn Super Soin Solaire bevat jeugdverlengende zonnecrème met een hoge beschermingsfactor. Dankzij een combinatie van minerale uva- en uvb-filters en zeer geavanceerde beschermende werkstoffen, kunnen de zonnecrèmes van Sisley de huid beschermen tegen oxidatieve stress; de belangrijkste oorzaak van huidveroudering als gevolg van zonlicht. De zonnecrème van Lancaster wordt uitgebracht in allerlei texturen en is geschikt voor het gezicht, decolleté en lichaam. Daarnaast kun je ook kiezen voor een getinte zonnecrème die je een subtiel kleurtje geeft en je huid tegelijkertijd optimaal beschermt tegen de zon.

Welke zonnecrème kun je combineren met make-up?

Een foundation met SPF is helaas niet voldoende tijdens zonnige zomerdagen. Je kunt dus het best een laagje zonnecrème onder je make-up aanbrengen (maar boven je moisturizer!). Verder zijn er heel wat zachte, beschermende crèmes en sprays te vinden die niet plakken en die je doorheen de dag boven je make-up kunt aanbrengen, zoals de zonnecrèmes van Rituals.