Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Creed

Het Britse parfumhuis Creed, gevestigd in Parijs, staat al zeven generaties lang bekend om de meest luxueuze en unieke geuren. De klassieke flacons zijn gevuld met heerlijke geurexplosies en dat maakt van Creed een wereldwijd bekend en geliefd parfummerk.

Creed

31 artikelen
  • Dames
  • Heren
Filter & sorteer
31 artikelen
31 van 31 gezien

CREED BIJ DEBIJENKORF.BE

Het Britse parfumhuis Creed, gevestigd in Parijs, staat al decennia bekend om de meest luxueuze en unieke geuren. De klassieke flacons zijn gevuld met heerlijke geurexplosies en dat maakt het wereldwijd een bekend en geliefd parfummerk. Bij de Bijenkorf vind je een ruim en gevarieerd assortiment Creed geuren voor heren en Creed parfum voor dames. Van bloemige en fruitige geuren tot houtachtige, kruidige of oriëntaalse geuren, of een combinatie daarvan: in het assortiment van Creed vind je vast en zeker een geur die volledig aansluit op jouw stijl, wensen en persoonlijkheid.

EEN ONGEKEND RUIM EN GEVARIEERD ASSORTIMENT CREED GEUREN VOOR DAMES EN HEREN

Of je nu op zoek bent naar een Creed Eau de Cologne voor dames, een Creed Eau de Cologne voor heren, een Creed Eau de Parfum voor dames, een Creed Eau de Parfum voor heren, een [Creed Eau de Toilette voor dames][7] óf een Eau de Toilette voor heren: Creed is van alle markten thuis. Voor jouw nieuwe favoriete geur, ongeacht geslacht, geurtype of type parfum, ben je aan het juiste adres in het assortiment van Creed bij de Bijenkorf. Ga jij bijvoorbeeld voor de Aventus, de Royal, de Silver Mountain Water of de Millesimé? Prachtige namen hebben de geuren in ieder geval!

CREED: VAN KLEERMAKERSHUIS TOT POPULAIR PARFUMMERK

Het merk Creed begon in 1760 als kleermakershuis, In de 19e eeuw kreeg het bedrijf steeds meer bekendheid en populariteit, waarbij de kledij gedragen werd door mensen als Koningin Victoria. Vandaag de dag staat Creed bekend om de heerlijke parfums voor zowel dames als heren.