Creed

Creed

Het Britse parfumhuis Creed, gevestigd in Parijs, staat al decennia bekend om de meest luxueuze en unieke geuren. De klassieke flacons zijn gevuld met heerlijke geurexplosies en dat maakt het wereldwijd een bekend en geliefd parfummerk.

32 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
  • 32 artikelen
32 van 32 gezien

Het Britse parfumhuis Creed, gevestigd in Parijs, staat al decennia bekend om de meest luxueuze en unieke geuren. De klassieke flacons zijn gevuld met heerlijke geurexplosies en dat maakt het wereldwijd een bekend en geliefd parfummerk.

CREED BIJ DEBIJENKORF.BE

Bij de Bijenkorf vind je een ruim en gevarieerd assortiment Creed geuren voor heren en Creed parfum voor dames. Van bloemige en fruitige geuren tot houtachtige, kruidige of oriëntaalse geuren, of een combinatie daarvan: in het assortiment van Creed vind je vast en zeker een geur die volledig aansluit op jouw stijl, wensen en persoonlijkheid.

EEN ONGEKEND RUIM EN GEVARIEERD ASSORTIMENT CREED GEUREN VOOR DAMES EN HEREN

Of je nu op zoek bent naar een Creed Eau de Cologne voor dames, een Creed Eau de Cologne voor heren, een Creed Eau de Parfum voor dames, een Creed Eau de Parfum voor heren, een Creed Eau de Toilette voor dames óf een Creed Eau de Toilette voor heren: Creed is van alle markten thuis. Voor jouw nieuwe favoriete geur, ongeacht geslacht, geurtype of type parfum, ben je aan het juiste adres in het assortiment van Creed bij de Bijenkorf. Ga jij bijvoorbeeld voor de Aventus, de Royal, de Silver Mountain Water of de Millesimé? Prachtige namen hebben de geuren in ieder geval!

CREED: VAN KLEERMAKERSHUIS TOT POPULAIR PARFUMMERK

Het merk Creed begon in 1760 als kleermakershuis, In de 19e eeuw kreeg het bedrijf steeds meer bekendheid en populariteit, waarbij de kledij gedragen werd door mensen als Koningin Victoria. Vandaag de dag staat Creed bekend om de heerlijke parfums voor zowel dames als heren.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl