menu

Oorwarmers voor dames

Oorwarmers zijn vrouwelijk, elegant en geven een outfit flair! Denk maar aan een paar oorwarmers met imitatiebont, het faux fur vormt een speels detail en maken je look extra winters. Iets anders nodig om het hoofd warm te houden? Een gebreide hoofdband is een stijlvol alternatief en makkelijk op te bergen in een jaszak.

14 artikelen
Filter & sorteer
  • 14 artikelen
14 van 14 gezien

Oorwarmers zijn vrouwelijk, elegant en geven een outfit flair! Denk maar aan een paar oorwarmers met imitatiebont, het faux fur vormt een speels detail en maken je look extra winters. Iets anders nodig om het hoofd warm te houden? Een gebreide hoofdband is een stijlvol alternatief en makkelijk op te bergen in een jaszak.

Oorwarmers voor dames bij deBijenkorf.be

Als je hoofd en oren maar warm blijven. De oorwarmer is terug van weggeweest en dit seizoen zie je dit modeaccessoire volop terug in de wintercollecties. Bij de Bijenkorf vind je de mooiste exemplaren.

De leukste oorwarmers van Barts

De oorwarmer werd oorspronkelijk uitgevonden door 1873 door Chester Greenwood, een 15-jarige jongen uit de Verenigde Staten. Om zijn oren warm te houden tijdens het schaatsen liet hij zijn moeder twee dotten wol vastzetten op een ijzeren frame. Enkele jaren later ontving hij de patent rechten op het ontwerp. Daarom heeft de oorwarmer altijd een sterke associatie met schaatsen gehad.

Deze oorwarmers zijn ook beter bekend als ‘earmuffs’ en ze doen altijd een beetje denken aan een koptelefoon. Met twee dotten op je oren, een diadeem en misschien wel een bontje. Zulke oorwarmers zorgen er ook nog eens voor dat je muts goed blijft zitten op echt koude dagen. Je droeg ze misschien zelfs wel als kind. Op zoek naar dit model oorwarmer? Bij Bart’s vind je de leukste exemplaren met imitatiebont of een breisel met een winters patroon.

Granny style: De hoofdband als perfect accessoire

De hoofdband is nog zo’n fijn retro accessoire. In de jaren ’80 zag je dit accessoire veel met printjes. Denk aan breisels met bloemetjes, stippen en bolletjes. Vandaag de dag zie je de hoofdband eerder terug in granny style. In grove breisels of met een faux fur.

Neem eens een kijkje bij de hoofdbanden van Bickley + Mitchell en Granny’s finest. Die laatste naam zegt natuurlijk alles al. Deze hoofdbanden doen denken aan oma’s breisels, je vindt varianten in verschillende breedtes. Soms vind je zelfs een exemplaar die je kan dragen als tulband. Zo heb je net even een anders soort hoofddeksel! Zoek je een iets chiquere oma hoofdband? De hoofdbanden met faux fur van Kamy Hats zijn een goede optie. Door het imitatiebont zit dit winteraccessoire extra fijn!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl