menu

Petten voor dames

De pet is het ultieme urban accessoire. En al helemaal als ‘ie van een designer merk is! Bij de Bijenkorf vind je diverse designer baseball caps van merken als Calvin Klein en Kenzo. Toch op zoek naar een ander hoofdeksel? Met een fidler cap of een sailor cap steel je de show. Ship ahoy!

45 artikelen
Filter & sorteer
  • 45 artikelen
45 van 45 gezien

De pet is het ultieme urban accessoire. En al helemaal als ‘ie van een designer merk is! Bij de Bijenkorf vind je diverse designer baseball caps van merken als Calvin Klein en Kenzo. Toch op zoek naar een ander hoofdeksel? Met een fidler cap of een sailor cap steel je de show. Ship ahoy!

Petten voor dames bij deBijenkorf.be

De gewone pet, ook bekend als de baseball cap maakt de afgelopen jaren een flinke rentree in het straatbeeld als fashionable item. De pet is jeugdig, eenvoudig en een beetje jongensachtig. Het geeft je look een stoerdere aanblik. Onze Bijenkorf collectie speelt hier perfect op in. Je vind bij ons namelijk verschillende petten van sportmerken, maar ook designer baseball caps. Of je nu meer bent van urban of eerder een fashionista? Voor elke vrouw hebben we het perfecte hoofdeksel.

Athleisure trend: Sportieve petjes en urban look

De pet is mede zo’n succes door de athleisure trend. Hierin worden sportieve items gemixt met gewone kledingstukken. Sport is een steeds belangrijke tijdsbesteding in onze drukke maatschappij en het hedendaagse modebeeld is hier op toegepast. De baseball pet werd namelijk ontwikkelt voor honkballers in de jaren ’40 in New York, maar is sinds de jaren ’70 echt mainstream geworden. Skaters en artiesten uit de wereld van hip-hop en rap maakten de baseball cap populair.

Dat de petten van IVY PARK succesvol zijn is natuurlijk niet gek! Het merk is ontwikkelt door Topshop in samenwerking met Beyoncé. De succesvolle zangeres is natuurlijk getrouwd met rapper Jay-Z, en zijn hip-hop invloed zie je ook terug in haar kledingstijl. Met het grote IVY PARK logo op het voorpand, zijn deze caps helemaal on trend. Op zoek naar een ander sportief petje ontworpen door een ster? Ook Rihanna heeft haar eigen lijn, Puma X Fenty.

Designer petten voor de fashionista

Tijdens de afgelopen fashionweeks zagen we dat de pet bij fashionista’s ook niet misstaat. Je kunt namelijk een ludiek statement maken; zo zijn verschillende fashion designers fan van de pet. Je vindt bij ons petten van adidas, Y-3, Yeezy en Acne. Een merk als Dsquared2 was natuurlijk altijd al wat stoerder en urban, en heeft altijd meerdere caps in haar collectie. Support jouw favoriete merk met de juiste pet!

Een beetje nostalgisch, maar ben je fan van de ‘90s en golden oldies? De petten van adidas, zijn eenvoudig, strak en zitten comfortabel. Op elke pet staat het logo. De pet is geschikt voor een cleane stijl en laat zien dat zelfs de baseball cap een tijdloze klassieker kan zijn.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl