menu

Tablet- & telefoonhoesjes voor dames

Tegenwoordig zijn we zo gehecht aan onze telefoon en tablet, dus waarom zouden die niet meenemen in onze liefde voor fashion? Hier kun je terecht voor telefoon- en tablethoesjes voor jouw iPhone en/of iPad.

50 artikelen
  • Tablethoesjes
  • Telefoonhoesjes
Filter & sorteer
  • 50 artikelen
48 van 50 gezien

Tegenwoordig zijn we zo gehecht aan onze telefoon en tablet, dus waarom zouden die niet meenemen in onze liefde voor fashion? Hier kun je terecht voor telefoon- en tablethoesjes voor jouw iPhone en/of iPad.

Tablet- en telefoonhoesjes bij deBijenkorf.be

Tablet- en telefoonhoesjes zijn voor veel mensen geschikt. Iedereen heeft tegenwoordig namelijk een telefoon op zak. Hij gaat overal mee naar toe; naar werk, naar het stadscentrum én op vakantie. Wel zo handig om dan een smartphonehoesje te hebben. Mocht het toestel dan per ongeluk vallen, heeft het nog een extra beschermlaagje. Ook hoesjes voor tablets zijn tegenwoordig erg in trek. Met een stevige tablethoes blijft jouw tablet goed beschermd tegen krassen en andere ongewenste beschadigingen.

Tablet- en telefoonhoesjes voor verschillende typen

Het hele tablet- en telefoonhoesjes assortiment van de Bijenkorf filter je natuurlijk per type telefoon. Voor de iPhone liefhebbers onder ons hebben wij iPhone 6 telefoonhoesjes tot aan telefoonhoesjes voor iPhone X: een gevarieerd aanbod.

Tablet- en telefoonhoesjes van verschillende merken

Het tablet- en telefoonhoesjes aanbod van de Bijenkorf bevat verschillende merken. Neem als voorbeeld de tablet- en telefoonhoesjes van Wouf. De hoezen van Wouf zijn uniek door de vrolijke prints. De Wouf White Marble tablethoes is momenteel erg populair door de modieuze marble print. Doe jij ook al mee met deze marble trend? Daarnaast is de Wouf Wild Cactus tablethoes ook een geliefd item. De kaktussen op de beschermhoes maken je super vrolijk! Naast Wouf biedt de Bijenkorf ook een aantal tablet- en telefoonhoesjes van Ted Baker aan. De designs van Ted Baker zijn geschikt als iPhone hoesje. Door de lichte kleuren die gebruikt worden in de designs van Ted Baker fleur je jouw smartphone meteen een beetje op!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl