Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Het Belgische merk PrimaDonna biedt bikini’s voor natuurlijk gevormde vrouwen met een cupmaat meer. In een bikini van PrimaDonna voel je je comfortabel, stijlvol en zelfzeker. Alles wat je van een bikini kunt verlangen!

PrimaDonna bikini’s bij deBijenkorf.be

Met een bikini van PrimaDonna zet jij de zomer van 2020 goed in. Of je nu op het strand met je kinderen speelt, of rustig aan het zwembad een boekje leest: de bikini’s van PrimaDonna bieden het zelfvertrouwen om zorgeloos van de zon te genieten. Twijfel je nog tussen een bikini en een badpak? Duik dan ook eens in het assortiment met PrimaDonna badmode en neem eens een kijkje naar de PrimaDonna badpakken.

PrimaDonna bikini’s voor natuurlijke vrouwen

Kenmerkend voor de bikini’s van PrimaDonna is hun perfecte pasvorm. Ze zijn dan ook heel flatterend voor vrouwen, ongeacht hun cupmaat of lichaamsvorm. Het lingeriemerk biedt stevige bikini’s in modieuze en moderne ontwerpen. Vaak zijn de bovenstukjes beugeltops, omdat deze tops de beste steun bieden voor vrouwen met een grotere cupmaat. Bij de Bijenkorf vind je onder andere een mooie glanzende donkerblauwe bikini, met stevige bandjes en beugelondersteuning. Ook kom je hier een modieuze zwarte bikini tegen met hoge taille bikinibroekje. Met welke bikini van PrimaDonna waag jij de sprong?