Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • arrow-small__rightDames

Cartier dames

Cartier is één van de grootste en meest toonaangevende luxury Maisons. La Maison Cartier is hofjuwelier van maar liefst 19 koningshuizen en de unieke prestigieuze juwelen hebben ieder een iconische status. Kies jij voor de LOVE armband, de Trinity ring of het Tank horloge?

122 artikelen
  • Accessoires
  • Cosmetica
  • Tassen
Filter & sorteer
122 artikelen

Cartier is één van de grootste en meest toonaangevende luxury Maisons. La Maison Cartier is hofjuwelier van maar liefst 19 koningshuizen en de unieke prestigieuze juwelen hebben ieder een iconische status. Kies jij voor de LOVE armband, de Trinity ring of het Tank horloge?

Cartier voor dames bij debijenkorf.be

Bij Cartier vind je authentieke accessoires en juwelen die pure luxe ademen. De Cartier horloges zijn het toppunt van klassieke elegantie. Daarnaast biedt het merk een exclusieve collectie iconische ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Of maak jij je outfit af met een stijlvolle Cartier tas? Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij de geuren van Cartier. De La Panthère geur combineert delicate verleideling met dierlijke passie, terwijl het Carat parfum het lichtspel van diamanten weerspiegelt.

Cartier armbanden als eerbetoon aan de liefde

De LOVE armband is één van de meest beroemde armbanden van Cartier. Anders dan traditionele armbanden heeft de 18k gouden LOVE armband van Cartier een uniek sluitingssysteem, waardoor je hem gewoon kan openen en niet over de pols hoeft laten glijden. Hier heb je echter wel de speciale schroevendraaier voor nodig. Wil jij toch een prachtig juweel van Cartier, maar niet de hoofdprijs betalen? Dan is de subtiele Trinity armband echt iets voor jou. Deze armband is gesierd met de iconische Trinity ring ontworpen door Louis Cartier in 1924. De Trinity ring bestaat uit 3 vervlochten ringen van roségoud, geelgoud en witgoud die symbool staan voor liefde, trouw en vriendschap. Een tijdloos eerbetoon aan dierbare geliefden!

De Panter staat symbool voor Cartier

De LOVE armband met de karakteristieke schroeven is er natuurlijk ook in ring vorm. En ook de symbolische Trinity ring is zonder armbandje te verkrijgen. Of ga jij voor de iconische geelgouden Panthère ring. Al sinds 1914 komt de panter voor in de collecties Cartier. Dit speelse, imposante en sierlijke dier werd zeer bewonderd door Jeanne Toussaint, de muze en rechterhand van Louis Cartier. Onder de creatieve leiding van Jeanne Toussaint groeide de panter uit tot hét symbool van Cariter.

Cartier ringen zijn de ideale verlovings- en trouwringen

Ben jij op zoek naar een vrouwelijke en elegante ring? Dan zal de delicate Etincelle ring van Cartier vast prachtig om jouw vinger prijken. Met de strak gelijnde diamanten zorgt de Etincelle ring voor een schitterende look. Deze ring is zeker geschikt als verlovings- of trouwring. Reken maar dat ze volmondig ja zegt!