Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • icon--arrow_small__rightDames
  • icon--arrow_small__rightAccessoires
  • icon--arrow_small__rightHorloges

Digitale horloges voor dames

Een digitaal dameshorloge zorgt voor een sportieve retro-futuristische look. Daarnaast weet jij altijd exact hoe laat het is. De digits geven de tijd immers zeer nauwkeurig aan.

21 artikelen
  • Analoge horloges
  • Smartwatches
  • Horlogebanden
  • Hybride horloges
  • Digitale horloges
Filter & sorteer
21 artikelen
21 van 21 gezien

Een digitaal dameshorloge zorgt voor een sportieve retro-futuristische look. Daarnaast weet jij altijd exact hoe laat het is. De digits geven de tijd immers zeer nauwkeurig aan.

Digitale horloges voor dames bij deBijenkorf.be

Met de terugkeer van de jaren ’90 zijn de digitale horloges weer helemaal terug van weggeweest. Kies jij voor een retro Casio digitaal horloge of ga je voor een sportief, doch elegant Nixon digitaal horloge? Het minimalistische ontwerp is verrijkt met een chique goudkleurige of zilverkleurige schakelband.

De digitale horloges van Casio

Toen Casio in 1974 zijn eerste horloge op de markt bracht, waren de digitale horloges pas net uitgevonden. Als een bedrijf met innovatieve elektronische technologie voor rekenmachines, was Casio er van overtuigd uit te kunnen groeien tot een marktleider op het gebied van digitale horloges. Het merk benaderde het polshorloge als een instrument dat alle facetten van de tijd zo nauwkeurig mogelijk zou moeten weergeven. Zo was Casio verantwoordelijk voor het allereerste horloge met een geautomatiseerde kalender. Bijna 10 jaar later bracht Casio de iconische G-watch uit. Dit schokbestendige ontwerp maakte korte metten met de perceptie dat een horloge een fragiel juweel is waar zorgvuldig mee om gegaan moet worden. De functionaliteit werd weerspiegeld in een unieke esthetiek dat al snel uitgroeide tot een ware moderage.

Het G-Shock horloge viert zijn 35ste verjaardag

Het G-Shock digitale horloge is een echte klassieker onder de digitale horloges. G-Shock viert zijn 35ste verjaardag in samenwerking met de meest succesvolle virtuele act ter wereld: de Gorillaz. Uit deze samenwerking is een collectie voortgekomen die bestaat uit nieuwe limited-edition horloges met de bandleden 2D, Murdoc Niccals, Noodle en Russel Hobbs in gedachte. Ontdek dit unieke exemplaar in de collectie van de Bijenkorf.