Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Hybride horloges voor dames

Achter de wijzerplaat van hybride horloges verschuilen verschillende handige functies. Van het bijhouden van activiteiten, zoals stappen en slaapritme, tot het aantonen van binnenkomende berichten. Een hybride smartwatch is alles wat de moderne vrouw van nu nodig heeft.

10 artikelen

Achter de wijzerplaat van hybride horloges verschuilen verschillende handige functies. Van het bijhouden van activiteiten, zoals stappen en slaapritme, tot het aantonen van binnenkomende berichten. Een hybride smartwatch is alles wat de moderne vrouw van nu nodig heeft.

Hybride horloges voor dames bij deBijenkorf.be

Het assortiment met hybride horloges voor dames wordt steeds groter. En dat is niet gek. Hybride horloges zijn voorzien van slimme smartwatch opties, maar blijven trouw aan het traditionele design van een polshorloge. Het is een moderne ontwikkeling in de wereld van de modeaccessoires. Laat je inspireren door het aanbod met verschillende hybride dameshorloges van topmerken.

Wat kan een hybride horloge?

Achter het traditionele design van een hybride horloge zitten verschillende functionaliteiten verscholen. Iedere hybride horloge heeft een automatische tijd- en datumaanpassing. Dit is super handig als je vaak op reis bent. Daarnaast attenderen hybride horloges je op inkomende oproepen en berichten. Verder zijn deze slimme horloges voorzien van een activiteiten- en doel tracking, zoals een stappenteller, hartslagmeter en slaapmeter. Sommige uitvoeringen zijn uitgebreider en bieden nog meer mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld met één druk op de knop een foto maken of muziek afspelen op je smartphone.

Hybride horloges voor dames van topmerken

Verschillende horlogemerken hebben een collectie met moderne smartwatches. Het assortiment van de Bijenkorf bestaat uit verschillende hybride horloges. Van minimalistische en klassieke modellen tot echte fashion statements.

De Emporio Armani Connected collectie bestaat uit verschillende hybride horloges. De klassieke stijl van Armani wordt gecombineerd met handige functies. Een hybride horloge van Armani Exchange houdt verschillende activiteiten bij en is geschikt voor Android smartphones en Apple smartphones.

De hybride dameshorloges van Skagen zijn minimalistisch en voorzien van verschillende smart opties. Functies zijn onder andere een activiteiten- en doel tracking, slaap tracking, e-mail- en tekstnotificaties, dual-time functie en een alarm. Maar ook heb je de mogelijkheid om je hybrid smartwatch te personaliseren. Zo kun je zelf de functies van de knoppen bepalen in de app van Skagen.

En natuurlijk blijft Fossil ook niet achter met moderne smartwatches. Een smartwatch van Fossil heeft oneindig veel opties. Het houdt al je activiteiten bij en sommige horloges geven een zachte trilling als je een nieuw bericht binnenkrijgt op je smartphone. Daarnaast kun je de smartwatch helemaal personaliseren.

Weetje: de batterij van een hybride smartwatch gaat langer mee dan een smartwatch met display. Hybride horloges hebben een batterijduur van 4 tot 6 maanden. En smartwatches met display moet je bijna iedere dag opladen.