Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Junghans

Een Junghans horloge wordt gekenmerkt door precisie, vakmanschap en creatieve nuance. De ontwerpers van het Duitse merk combineren inspiratie en traditie met de hoogste ontwerpstandaarden. Om een perfect eindproduct te garanderen, gaan creatieve en ontwerpprocessen hand in hand.
  • Home
  • icon--arrow_small__rightDames
  • icon--arrow_small__rightAccessoires
  • icon--arrow_small__rightHorloges

Junghans horloges voor dames bij deBijenkorf.be

Al meer dan 30 jaar staat Junghans voor kwaliteit, betrouwbaarheid en emotie. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreide collectie voor dames van Junghans.

Stijlvolle horloges van hoogwaardige kwaliteit

De Junghans-horloges worden gekenmerkt door nauwgezetheid, bekwaam vakmanschap en creatieve nuances. Iedere uurwerk van Junghans ondergaat een intensieve kwaliteitsinspectie, waarbij elk afzonderlijk onderdeel wordt nagekeken. Pas wanneer alle componenten met succes de kwaliteitsinspectie hebben doorstaan, worden ze samengebracht om een Junghans te maken. De damescollectie Junghans bestaat uit een reeks dameshorloges met een klassiek en minimalistisch ontwerp. Ga voor een klassieke look met een horlogebandje van leer of kies voor een modern ontwerp met een bandje van staal. Ook benieuwd naar de Junghans horloge voor heren? Ontdek de herencollectie van Junghans bij de Bijenkorf.