Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Maurice Lacroix

Het Zwitserse horlogemerk Maurice Lacroix kent haar oorsprong in Saignelégier en staat bekend om hun groot expertise en onafhankelijke ontwerpen. Het luxueuze merk staat voor innovatie met respect voor de traditionele Zwitserse uurwerken.
  • Home
  • icon--arrow_small__rightDames
  • icon--arrow_small__rightAccessoires
  • icon--arrow_small__rightHorloges

Maurice Lacroix voor dames bij de Bijenkorf

Maurice Lacroix staat bekend om de horloges van nieuwe, innovatieve materialen met respect voor de traditionele Zwitserse uurwerken. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreide collectie dameshorloges van Maurice Lacroix in verschillende kleuren zoals zilver en roségoud.

Klassieke en moderne horloges van Maurice Lacroix

Al meer dan 30 jaar worden de kostbare mechanische uurwerken van Maurice Lacroix met uiterste precisie en perfectie gemaakt. De horlogemakers geven de diepgaande kennis door, van de ene generatie naar de volgende. Maurice Lacroix ontwerpt klassieke en moderne horloges voor dames. Ieder horloge heeft een Quartz uurwerk van saffierglas om de beste kwaliteit mogelijk te maken. De zilveren horloges zijn gemaakt van roestvrijstaal en hebben bijzondere accenten van diamant of goud. Voor een extra klassiek ontwerp kies je voor een horlogebandje van leer in één van de stijlvolle kleuren.