Jigsaw dames

Trends raken uit de mode, maar stijl is voor altijd. Dit is waar het Britse modelabel Jigsaw voor staat. Het merk biedt klassieke en duurzame mode van uitstekende kwaliteit en inspireert om met een paar tijdloze items je eigen stijl te ontwikkelen en daar trouw aan te blijven.

393 artikelen
  • Accessoires
  • Kleding
  • Schoenen
  • Tassen
Filter & sorteer
393 artikelen
48 van 393 gezien

Trends raken uit de mode, maar stijl is voor altijd. Dit is waar het Britse modelabel Jigsaw voor staat. Het merk biedt klassieke en duurzame mode van uitstekende kwaliteit en inspireert om met een paar tijdloze items je eigen stijl te ontwikkelen en daar trouw aan te blijven.

Jigsaw voor dames bij de deBijenkorf.be

Voor een stijlvolle basisgarderobe ben je bij Jigsaw aan het goede adres. Het merk biedt een groot aanbod aan basic must-haves van exclusieve materialen die je jaar na jaar kan blijven dragen. Kies bijvoorbeeld voor een relaxte coltrui van wol om naar hartenlust mee te mixen en matchen. Voor wat meer opvallende kledingstukken moet je ook bij Jigsaw zijn. Met spraakmakende dessins, glanzende fluweel en enkele in het oog springende details, bewijst het merk dat klassiek zeker niet gelijk staat aan eentonig. Met een jurk van Jigsaw zet jij jezelf volop in de schijnwerpers!

De kantoor outfit

Een zakelijke look van Jigsaw kan simpelweg niet in je garderobe ontbreken. De eenvoudige blazers hebben een sublieme fit en zijn zeer gedetailleerd afgewerkt. De chique pantalons zijn vervaardigd van hoge kwaliteit stoffen met een lichte bi-way stretch en creëren een klassiek silhouet. De op-en-top vrouwelijke kokerrokken kleden prachtig af. Chique als onderdeel van een mantelpakje of sophisticated met een uitdagend tintje in combinatie met pumps en een semi-transparante blouse.

Het verhaal van Jigsaw

In 1972 is Jigsaw opgericht door John Robinson en Malcolm Webster. Het echtpaar keerde na een vakantie in Turkije terug met een jas van schapenhuid, die erg populair bleek binnen hun kennissenkring. Opnieuw vertrokken Robinson en Webster naar Istanbul om een grotere voorraad jassen in te slaan. Vervolgens werden deze verkocht vanuit een leegstaand postkantoor in Wiltshire. Het duurde niet lang voordat de eerste winkel geopend werd in Brighton.

Een merk met een missie

Jigsaw hecht veel waarde aan veilige arbeidsomstandigheden en een goede levenskwaliteit van al zijn medewerkers en heeft een milieuvriendelijk beleid. Daarnaast besteedt het merk ook aandacht aan politieke en maatschappelijke issues. Zo pleitte Jigsaw voor immigratie in hun advertenties, door aan te geven dat de klassieke Britse stijl waar ze bekend om staan nooit 100% Brits is. “Zonder immigratie zouden we aardappelen verkopen”, was hun uitgesproken standpunt.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu