Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Sportbroeken voor dames

Haal het meeste uit jouw work-out, yoga- of hardloopsessie met een sportbroek die past bij jouw sportmoment. Shop hier verschillende soorten sportleggings, joggingbroeken en shorts van onder andere adidas, Nike en Under Armour.

149 artikelen
  • Leggings
  • Joggingbroeken
  • Korte broeken
  • Skibroeken
Filter & sorteer
149 artikelen
48 van 149 gezien

Haal het meeste uit jouw work-out, yoga- of hardloopsessie met een sportbroek die past bij jouw sportmoment. Shop hier verschillende soorten sportleggings, joggingbroeken en shorts van onder andere adidas, Nike en Under Armour.

Sportbroeken voor dames bij de Bijenkorf

Tegenwoordig willen we dat onze sportkleding zowel op functioneel als op fashion-vlak voldoet. In het bijzonder stellen we hoge eisen aan onze joggingbroeken en sportleggings. Ze moeten niet alleen lekker zitten, maar ook prestatie bevorderend werken dankzij de nieuwste technologieën op stoffengebied. Last but not least: ook willen we een sportbroek die modieus genoeg is voor die perfecte fitness-selfie. In de webshop van de Bijenkorf shop je verschillende soorten joggingbroeken en sportleggings: zo is er altijd een sportbroek die voldoet aan jouw wensen op sport- en fashiongebied.

Joggingbroeken en sportleggings van adidas en Nike

Bij de collectie adidas sportbroeken kun je terecht voor twee verschillende lijnen: adidas by Stella McCartney en adidas Performance. Van beide adidas-lijnen zijn er joggingbroeken, leggings en shorts te vinden. adidas by Stella McCartney is de lijn waar fashion en sport samenkomen. Denk bijvoorbeeld aan sport- en hardloopleggings met gave prints en patronen, en zowel het adidas als het Stella McCartney logo lekker prominent aanwezig op de broekband. Voor wie het aandurft: combineer de Stella legging of shorts eens met een crop top voor een on trend sportlook. De adidas Performance lijn is er weer specifiek op gericht om jou als sporter beter te laten presteren, en biedt ontwerpen volgens de laatste innovaties.

Bij Nike tref je een mooie keuze aan Nike sportbroeken: zowel joggingbroeken als leggings. Draag je liever geen al te nauwsluitende kleding tijdens het sporten? Dan is de joggingbroek een goede optie. De joggingbroeken van Nike zijn veelal voorzien van Tech Fleece stof. Deze stof geeft genoeg warmte maar voelt tegelijkertijd toch licht genoeg zodat jij je vrij kan bewegen. Deze broeken vallen nauwsluitend bij de enkels en zitten daardoor niet in de weg tijdens het bewegen. Ook de collectie sportleggings van Nike bevat leggings die dankzij de nieuwste technologieën prima geschikt zijn om in te hardlopen of om een flinke work-out mee aan te gaan.