Winkels & Openingstijden
Klantenservice
  • Home
  • arrow-small__rightDames
  • arrow-small__rightKleding
  • arrow-small__rightLingerie & nachtmode

Aubade Lingerie en nachtkleding voor dames

De lingerie en nachtkleding van Aubade gaat over het spel van de verleiding. De kanten bh’s en slips zijn dan ook uiterst verleidelijk. Laat je verleiden door een spannende collectie body’s en jarretels.

100 artikelen
  • Bh's
  • Body's & accessoires
  • Pyjama's & loungewear
  • Slips
Filter & sorteer
100 artikelen

De lingerie en nachtkleding van Aubade gaat over het spel van de verleiding. De kanten bh’s en slips zijn dan ook uiterst verleidelijk. Laat je verleiden door een spannende collectie body’s en jarretels.

Aubade lingerie & nachtkleding bij debijenkorf.be

Van kanten bh’s tot nietsverhullende body’s en slips van mesh: de lingerie & nachtkledingcollectie van Aubade is heel sexy. De Aubade bh’s zijn rijkelijk gesierd met uitvoerige details en ook de hipsters, strings en slips van Aubade zijn kunstwerkjes op zich. Neem ook een kijkje bij de nachtkleding van Aubade voor sensuele badydolls en slip dresses. Of kies jij liever voor een semi-transparante body? Je kan het zo verleidelijk maken als je zelf wilt!

De Aubade bh modellen

De balconette is een op-en-top Frans bh model dat zeer populair is binnen de Aubade collectie. De Aubade balconette bh’s zijn vervaardigd uit kant en gesierd met romantische details. Ook de Aubade push-up bh’s hebben een weelderige look. De bralette is een enorme trend binnen de lingeriewereld, en dit ontwerp zie je dan ook terug in de Aubade collectie in een uiterst sensuele uitvoering. De Aubade bralettes laten weinig aan de verbeelding over!

Aubade: innovatief en verleidelijk

Aubade stamt voort uit het korsetatelier van Dokter Bernard. In de jaren ’60 was Aubade één van de eerste lingeriemerken die zich richtte op het esthetische aspect van lingerie in plaats van enkel het functionele aspect in acht te nemen. Aubade ziet lingerie als een wapen voor verleiding en dit komt duidelijk naar voren in de sensuele campagnebeelden. Aubade is verantwoordelijk voor vele innovaties op het gebied van lingerie. Zo heeft het merk de eerste strapless bh en halter bh ontworpen. Ook de tanga is een uitvinding van Aubade.