menu

Body's & accessoires

Binnenkort een strak zittend jurkje aan, maar wil je zichtbare lingerie-randjes vermijden? Denk dan eens aan de body: deze bedekt als een soort badpak het hele lichaam. Hierdoor zijn randjes minder zichtbaar en krijg je een strakker silhouet. Je vindt hier genoeg kanten body’s die eigenlijk té mooi zijn om te verbergen, maar ook eenvoudige en comfortabele body’s die prima geschikt zijn voor elke dag. Zoek je daarnaast accessoires zoals fashiontape, waszakjes of transparante bh-bandjes? Geen probleem bij de Bijenkorf.

138 artikelen
  • Body's
  • Jarretels
  • Bustiers
  • Accessoires
Filter & sorteer
  • 138 artikelen
48 van 138 gezien

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl