Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Juwelen & horloges

Toonaangevende merken als Diamond Point en BRON ontwerpen bijzondere juwelen met goud en diamant. De oorbellen, armbanden en ringen worden vormgegeven in zowel een subtiel als een opvallend design. Daarnaast vind je bij de Bijenkorf ook horloges in uiteenlopende stijlen: van klassiek tot minimalistisch.

Deze sieraden maken dit feestseizoen je look

Ontdek onze feestelijke sieraden om naar te verlangen: van een goud zilveren set tot statement oorbellen

Juwelen en horloges voor dames bij debijenkorf.be

Ontdek de mooiste juwelen en horloges bij de Bijenkorf. De veelzijdige collectie sieraden bestaat onder meer uit oorbellen, armbanden, ringen en kettingen. Ieder sieraad is uniek en biedt een stijlvolle toevoeging aan jouw look. Daarnaast vind je bij de Bijenkorf ook horloges van de meest luxe horlogehuizen.

Stijlvolle oorbellen, armbanden en ringen

Juwelen maken de stijl van elke dame compleet. Bij de Bijenkorf bieden we een gevarieerde collectie aan oorbellen, kettingen, armbanden en ringen van merken als Diamond Point, Buddha to Buddha, Swarovski, Ti Sento Milano en nog vele andere prachtige sieradenmerken. Om in de stijl van de befaamde Marilyn Monroe te blijven, 'Diamonds are a girls best friend.'

De perfecte trouwring voor een droomhuwelijk

Een trouwring of verlovingsring kan een lastige keuze zijn. Gelukkig vind je bij de Bijenkorf een uitgebreid assortiment aan gouden en zilveren ringen die uitermate geschikt zijn om de liefde mee te bezegelen. Diamant, edelsteen of kristal? Anna + Nina, Swarovski of Cartier: voor ieder budget bieden wij een stijlvolle ring!

Klassieke en minimalistische horloges

Naast sieraden is ook het horloge een geliefd modeaccessoire van stijliconen. Als liefhebber van klassieke horloges zit je bij de Bijenkorf goed. Toonaangevende merken als CLUSE en Rosefield bieden minimalistische horloges met een modern, clean design. Dankzij het simplistische ontwerp kunnen deze horloges ook zakelijk worden gedragen.