Filling Pieces schoenen voor dames

De damesschoenen van Filling Pieces zijn de ideale combinatie tussen high-end en high-street. Deze minimalistische sneakers en stoere veterboots zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben een uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Kies jij voor de Low Top of de Mountain Cut?

27 artikelen
Filter & sorteer
27 artikelen
27 van 27 gezien

Inspiratie Zomerschoenen

Steel deze zomer de show met deze eyecatchers aan je voeten

De damesschoenen van Filling Pieces zijn de ideale combinatie tussen high-end en high-street. Deze minimalistische sneakers en stoere veterboots zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en hebben een uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Kies jij voor de Low Top of de Mountain Cut?

Filling Pieces damesschoenen

De Filling Pieces damesschoenencollectie bestaat uit een variatie aan unieke en moderne sneakermodellen. Naast de inmiddels iconische Low Top is de Marina ook erg populair. Dit model is exclusief voor dames. Het is een combinatie van de stoere leren veterboot met de atletische uitstraling en het comfort van een sneaker. De Mountain Cut is daarentegen een unisex model. In deze tijdloze Filling Pieces sneaker zitten elementen van een bergbeklimmersschoen verwerkt. Of kies voor de sportieve Steel Runner. Deze schoen heeft een golfpatroon aan de zijkanten voor een extra gestroomlijnde look.

Over het merk Filling Pieces

Filling Pieces is opgericht in 2009 door Guillaume Philibert. De architectuur student had de realisatie dat er geen high-end sneakers te verkrijgen waren voor een redelijk bedrag. Met het doel voor ogen om een exclusieve sneaker op de markt te brengen met een luxe uitstraling, ontwierp hij de Low Top. Deze witte Filling Pieces sneaker werd al snel razend populair onder een urban doelgroep met een voorliefde voor high-quality design, zonder snobistisch monogaam te zijn aan designermerken. Het mixen en matchen van high-end en streetwear werd een ware trend.

De Filling Pieces lifestyle

Met een achtergrond in bouwkunde reiken de interesses van Guillaume Philibert verder dan mode. Hij laat zich dan ook graag beïnvloeden door architectuur, toegepaste kunst, muziek en het Amsterdamse stadsleven. De smeltkroes van culturen en de openheid van de inwoners voeden hem iedere dag opnieuw met inspiratie. Zijn design team bestaat uit jonge creatievelingen die zich midden in de Amsterdamse scene begeven. Filling Pieces gaat dan ook om meer dan een product. Het representeert een creatieve urban lifestyle. Met prestigieuze retail outlets over de hele wereld is Filling Pieces hard op weg om de sneaker markt te domineren. Toch waakt het merk er voor om zijn exclusieve niche karakter te behouden.

Hoe combineer je sneakers van Filling Pieces?

De sneakers van Filling Pieces zijn perfect voor een urban uitstraling. De schoenen zijn ideaal om eindeloos mee te variëren. Ga heel casual met een jeans, crop top en een bomber jack of kies juist voor een elegante look met een nonchalante edge. Denk bijvoorbeeld aan een wijdvallende shirtdress. Ook een uitlopende midi-rok, nette pantalon en klassieke trenchcoat krijgen een sportieve twist wanneer je er een paar sneakers onder draagt.