Fred de la Bretonière schoenen voor dames

3 artikelen
  • Sneakers
  • Espadrilles
Filter & sorteer
3 artikelen
3 van 3 gezien

Inspiratie Zomerschoenen

Steel deze zomer de show met deze eyecatchers aan je voeten

Fred de la Bretonière schoenen voor dames bij deBijenkorf.be

In de webshop van de Bijenkorf kun je terecht voor Fred de la Bretonière schoenen in allerlei soorten en maten. Voor wie er nog niet bekend is met dit stijlvolle Nederlandse merk: Fred de la Bretonière is een echte specialist op het gebied van leren schoenen, tassen en accessoires. De collecties worden met de hand gemaakt in Europa en krijgen daardoor alle aandacht die nodig is om een kwalitatief hoogwaardig product neer te zetten.

Fred de la Bretonière schoenen: stijlvolle eenvoud

Luxe leren schoenen voor in de zomer? Kijk bijvoorbeeld eens naar onze Fred de la Bretonière espadrilles of instappers. Werk je op kantoor? Grote kans dat er richtlijnen zijn wat betreft schoeisel op het werk. Met name in de zomer kan het soms lastig zijn om de juiste schoenen te kiezen voor op de werkvloer. Met een paar espadrilles of instappers van Fred de la Bretonière kom je echter altijd goed voor de dag. De stijlvolle eenvoud van deze schoenen maakt namelijk dat ze nooit over the top zijn, maar juist bij uitstek geschikt zijn voor een klassieke look voor overdag én ’s avonds. De espadrilles, instappers en sandalen zijn allemaal gemaakt van leer of suède en zijn beschikbaar in neutrale kleuren zoals zwart, blauw of beige maar ook in het zalmroze of legergroen.

Ook hebben wij sneakers en veter schoenen van Fred de la Bretonière in het assortiment. Bij sneakers zie je vaak een tweedeling in stijl: enerzijds heb je de hippe sneakers met een enorm sportieve uitstraling. Anderzijds zie je vaak ook sneakers met een wat klassiekere uitstraling. De leren en suède sneakers van Fred de la Bretonière zijn een mooi voorbeeld van de klassieke variant: luxe sneakers met een tijdloze uitstraling die een prachtige toevoeging zijn aan iedere sneakercollectie. Bij de Bijenkorf shop je ze in zwart, wit of legergroen.