Wij hebben helaas geen artikelen kunnen vinden voor de zoekopdracht:

“Schoenen”

Controleer of het zoekwoord juist is ingevuld of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Lente/zomer Schoenentrends

Laat je inspireren door dé schoenentrends van 2019

In ons uitgebreide assortiment rubberen laarzen voor dames vind jij ongetwijfeld een paar regenlaarzen om de voeten mee droog te houden. Met regenlaarzen van onder andere Hunter en Aigle trotseer jij zonder moeite die drassige weilanden op jouw favoriete festival!

Rubberen laarzen voor dames bij de Bijenkorf.be

De rubberen laars is onmisbaar voor dames die graag de voeten droog en schoon houden tijdens bijvoorbeeld een lange wandeling of tijdens een festival. In ons land weet je immers nooit accuraat te voorspellen wanneer de regen weer toeslaat! Maar natuurlijk laten we ons daardoor niet tegenhouden. Bekijk hier onze selectie regenlaarzen voor dames en voorzie jezelf van een shiny nieuw paar.

Regenlaarzen: onmisbaar bij je festivallook

Regenlaarzen worden door hun praktische voorkomen vaak nog geassocieerd met een oubollige look. De regenlaars is echter allang niet meer weggelegd voor oudere dames die de tijd tuinierend doorbrengen. Tijdens festivals zijn deze laarzen op druilerige momenten een onmisbare toevoeging aan jouw outfit! Combineer bijvoorbeeld de regenlaarzen van Hunter onder een trendy jumpsuitje of draag de vrolijk gekleurde Aigle regenlaarzen onder een shortje of zwierige zomerjurk. Praktisch én stijlvol, de beste manier om een festival door te brengen!

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl