Filling Pieces schoenen voor dames

Premium sneakers van hoge kwaliteit, dat is waar het bij Filling Pieces om draait. Het iconische Amsterdamse footwear label overbrugt het gat tussen streetwear en high-end. Als je eenmaal bekend bent met de wonderlijke sensatie van de exclusieve Filling Pieces sneakers aan je voeten, wil je niks anders meer!

27 artikelen
Filter & sorteer
27 artikelen
27 van 27 gezien

Inspiratie Zomerschoenen

Steel deze zomer de show met deze eyecatchers aan je voeten

Premium sneakers van hoge kwaliteit, dat is waar het bij Filling Pieces om draait. Het iconische Amsterdamse footwear label overbrugt het gat tussen streetwear en high-end. Als je eenmaal bekend bent met de wonderlijke sensatie van de exclusieve Filling Pieces sneakers aan je voeten, wil je niks anders meer!

Filling Pieces sneakers voor dames bij deBijenkorf.be

Het allereerste silhouet uit de Filling Pieces collectie was de Low Top sneaker, die al snel enorm populair werd. Na het razende succes van de Low Top breidde de collectie zich uit, met onder andere de Steel Runner. Deze sneaker heeft een golvend patroon aan de zijkant voor een extra atletische look. Speciaal voor de dames is er de Marina. Dit model doet denken aan een stoere leren veterboot, maar ook het comfort en de sportieve uitstraling van een sneaker zijn er in verwerkt. Daarentegen is de Mountain Cut een genderneutraal model. Deze combinatie van de bergbeklimmerschoen en de sneaker heeft een robuuste uitstraling.

Over Guillaume Philibert

Het succesverhaal van Guillaume Philibert begon in 2009. De architectuur student realiseerde zich dat er nergens unieke sneakers te verkrijgen waren van hoge kwaliteit voor een zacht prijsje. Met het doel voor ogen om dit gat in de markt op te vullen, ontwierp hij de Low Top. Sneakers die balanceerden tussen streetwear en high-end. De schoen werd al snel ontzettend geliefd onder een urban publiek met een voorliefde voor high-quality design, maar waarvan het budget helaas niet altijd toereikend is. Het combineren van high-end fashion en streetwear werd een enorme trend.

Meer dan sneakers

Met een opleiding als bouwkundige ingenieur reiken de interesses van Philibert verder dan fashion. Hij laat zich dan ook graag inspireren door kunst, grafisch design, architectuur, films, muziek en het bruisende Amsterdam. De smeltkroes van culturen en de openheid van de inwoners voeden hem iedere dag opnieuw met ideeën. Zijn team bestaat uit jonge designers die midden in het Amsterdamse uitgaansleven staan. Filling Pieces gaat dan ook om meer dan een product. Het staat voor een creatieve urban lifestyle. Het merk wordt verkocht door toonaangevende specialty stores over de hele wereld en is hard op weg om de internationale markt te domineren. Toch waakt het merk er voor om zijn exclusieve niche imago niet kwijt te raken.

Hoe draag je sneakers van Filling Pieces?

De sneakers van Filling Pieces zijn ideaal voor een urban look. Met de schoenen kun je eindeloos variëren. Kleed je heel badass met een crop-top, boyfriend jeans en een bomber of kies juist voor een vrouwelijke look met een nonchalante twist. Denk bijvoorbeeld aan een casual shirtdress. Ook een tijdloze trenchcoat, wijd uitlopende midi-rok en chique pantalon krijgen een funky twist wanneer je ze combineert met een paar sneakers.