De Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card is een van de meest aantrekkelijke creditcards van Nederland. Bij iedere aankoop met de Bijenkorf Card spaart u punten. Deze punten kunt u inwisselen voor shoptegoed bij de Bijenkorf.

De voordelen van de Bijenkorf Creditcard:

 • Wereldwijd punten sparen voor de Bijenkorf shoptegoed
 • Veilig online betalen dankzij de aflevergarantie
 • Uw aankopen 180 dagen verzekerd
 • Slechts € 16,50 per jaar

de Bijenkorf Card aanvragen

Bent u 18 jaar of ouder en heeft u een Nederlands bankrekeningnummer? Dan kunt u de Bijenkorf direct aanvragen.

Het is handig om bij uw aanvraag de volgende documenten bij de hand te houden:

 • Een identiteitsbewijs
 • Uw bankpas
 • Inkomensgegevens
 • Gegevens over uw maandelijkse lasten

Vraag nu de Bijenkorf Card aan en spaar wereldwijd punten sparen voor de Bijenkorf. De Bijenkorf Card is slecht 16,50 per jaar.

Voorwaarden

Door op “Aanvragen” te klikken, geeft u toestemming tot het gebruik van uw persoonsgegevens in overeenstemming met het privacybeleid van de Bijenkorf.

Door het Privilege Membership van de Bijenkorf te activeren geef ik de Bijenkorf toestemming om mijn persoonsgegevens te verwerken in overeenstemming met het privacybeleid van de Bijenkorf. U kunt het privacybeleid lezen via www.deBijenkorf.nl/privacystatement. Daarin is onder meer aangegeven dat uw gebruik van verschillende diensten van de Bijenkorf in het kader van het Privilege Programma aan uw account worden gekoppeld en worden geanalyseerd en kan worden gedeeld binnen het concern waar de Bijenkorf onderdeel van is. Door uw gegevens te verzamelen, zijn wij in de gelegenheid meer over u en uw voorkeuren te weten te komen. Op deze manier kunt u optimaal profiteren van persoonlijke services en communicatie van de Bijenkorf. Het gaat hier om gegevens die zijn verkregen in het kader van o.a. uw (online) aankopen, uw mogelijke gebruik van digitale kanalen van de Bijenkorf, zoals de website, App en social media, uw locatiegegevens in onze filialen en uw berichten over de Bijenkorf via sociale media.

U kunt uw toestemming voor het gebruik van gegevens voor het Privilege Programma te allen tijde weer geheel of gedeeltelijk intrekken. Via Mijn Account kunt u zelf uw voorkeuren instellen.

Ik heb de voorwaarden gelezen en ik accepteer deze. *

Het proces ziet er als volgt uit en duurt maximaal 3 weken:

 1. Aanvraag
 2. Check aanvraag
 3. Ontvangst en activering creditcard
 4. Creditcard gebruiken en direct punten sparen

Voordelen de Bijenkorf Card

Drie creditcard-niveaus

Bekijk de verschillende creditcard-niveaus:

We bieden drie creditcard-niveaus aan: Silver, Diamond en Black Diamond. Uw jaarlijkse bestedingen bepalen voor welk niveau u in aanmerking komt. Zo is er altijd een creditcard-niveau dat bij u past.

Punten sparen

De snelheid waarmee u punten spaart binnen de drie creditcard-niveaus verschilt. Silver Card Members sparen binnen de Bijenkorf 1 punt per bestede euro. Bij zowel Diamond als Black Diamond gaat het sparen van punten per bestede euro binnen de Bijenkorf sneller.

Extra de Bijenkorf Card aanvragen: samen sneller punten sparen

U ervaart zelf de vele voordelen van uw Bijenkorf Card, waaronder de snelheid van het punten sparen. Met een extra creditcard spaart u samen (dus sneller) en kunnen ook uw partner of volwassen gezinsleden genieten van alle privileges.

Om ervoor te zorgen dat u een goed overzicht over de uitgaven behoudt, worden de uitgaven die met de extra creditcard zijn gedaan apart op uw rekeningoverzicht vermeld. Voor elke extra creditcard betaalt u 9,- per jaar.

Log in op Mijn Account en vraag direct een extra de Bijenkorf Card aan.

Aflevergarantie en aankoopverzekering

Vrijwel al uw aankopen die u met uw creditcard betaalt, zowel in de winkel als online, zijn tot 180 dagen na aankoop gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Daarnaast profiteert u van de Aflevergarantie. Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat u gekocht heeft in een webshop, niet wordt geleverd. De betaling wordt teruggedraaid en u hoeft niets te betalen.

Wanneer u uw buitenlandse reis boekt met de Bijenkorf Card, heeft u overal ter wereld automatisch en kosteloos recht op een:

 • Reisongevallenverzekering
 • Hulpverleningsverzekering
 • Bagagevertragingsverzekering
 • Vluchtvertragingsverzekering

Bekijk de algemene voorwaarden van deze verzekeringen. Bekijk ook de overige verzekeringen bij gebruik van de Bijenkorf Card.

De Bijenkorf Card app

Met de Bijenkorf Card app, speciaal voor de Bijenkorf Card Members, heeft u op uw smartphone of tablet overal inzicht in uw uitgaven. Ook ziet u gelijk wat u nog kunt besteden. Behalve inzicht, biedt de Bijenkorf Card app u nog veel meer mogelijkheden: actueel zicht in uw bestedingen en bestedingsruimte, ook voor de extra creditcardhouder, uw actuele punten-saldo bekijken, uw uitstaande bedrag betalen, gemakkelijk en veilig uw online transacties afronden met een unieke e-Code (hoe werkt de e-Code?), aantrekkelijke privileges en voordelen, locatie van geldautomaten in uw directe omgeving en uw digitale kassabonnen inzien.

De Bijenkorf Card app is nu beschikbaar voor creditcardhouders op smartphones met Android en is gratis te downloaden via Google Play. Voor iOS gebruikers is de App gratis te downloaden via de App Store.

Let op: u kunt de Bijenkorf Card app alleen activeren wanneer u ook uw online Account bij International Card Services heeft geactiveerd.

Shoptegoed met PricelessCities

Heeft u binnenkort een citytrip gepland? Met PricelessCities van MasterCard geniet u als Card Member van de Bijenkorf van diverse exclusieve aanbiedingen in wereldsteden zoals Parijs, Londen, Madrid of New York. Lees meer

Inloggen de Bijenkorf Card (ICS)

Met uw online creditcard account kunt u eenvoudig, veilig en snel uw creditcard-zaken regelen.

Log in op uw Bijenkorf Card account

Koppelen De Bijenkorf Card

De Bijenkorf Card moet eerst geactiveerd worden, voordat u er online gebruik van kunt maken. Dit doet u als volgt:

 • Log in met uw account. Indien u nog geen account heeft, kunt u dit aanmaken door rechts bovenin op ‘Inloggen’ te klikken
 • Ga in het linkermenu naar ‘Koppel/Ontkoppel een Bijenkorf Card ’
 • Vul hier uw de Bijenkorf Card gegevens in
 • Uw de Bijenkorf Card is nu gekoppeld

Voorwaarden en privacy

Privacy

Meer weten over hoe wij uw gegevens beschermen? Bekijk onze privacy statement.

Voorwaarden de Bijenkorf Card

Hieronder vindt u de verschillende voorwaarden van de Bijenkorf Card.

Contact en vragen

Heeft u nog vragen? Wij beantwoorden ze graag via 088 2454 488 (lokaal tarief). Elke dag bereikbaar tussen 08.00 - 24.00 uur.

België: 00800 800 12222 (gratis).
Other countries: 0031(0)88 245 3333 (additional charges may apply).

Voor specifieke creditcard-gerelateerde vragen over de Bijenkorf Card:

De Bijenkorf Creditcard Servicedesk van International Card Services BV (ICS)
Tel.: 020 660 0788
E-mail: [email protected]

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl