De Bijenkorf gaat werken met PostNL Pakketpunten

6 October 2016

In Nederland kunnen bezoekers van deBijenkorf.nl vanaf nu hun bestelling ophalen bij een PostNL Pakketpunt.

In Nederland kunnen bezoekers van deBijenkorf.nl vanaf nu hun bestelling ophalen bij een PostNL Pakketpunt.

De Bijenkorf is in ontwikkeling en streeft altijd naar de beste service voor haar klanten. Met de keuze voor PostNL Pakketpunten biedt de Bijenkorf meer ophaalpunten en een snelle levering. `PostNL heeft het grootste netwerk aan afhaallocaties en dat betekent meer pakketpunten voor de klant om uit te kiezen. PostNL was al onze bezorgdienst voor thuisbezorging en door ook de ophaalpunten van PostNL aan te bieden kunnen we een betere service aan de klant verlenen´, aldus Customer Excellence Manager Stefanie Meltzer. Voorheen was het mogelijk om het pakket te laten bezorgen bij een Kiala Punt/UPS Acces Point. Deze bezorgmethode blijft in België wel mogelijk.

PostNL Pakketpunten

PostNL heeft ruim 2900 pakketpunten in heel Nederland. Daarmee is er altijd wel een pakketpunt in de buurt, zoals onder andere bij Bruna, Gamma, Jumbo en Primera. De pakketpunten hebben ruime openingstijden en pakketten worden tot veertien dagen bewaard. Het verzenden naar een PostNL Pakketpunt kost 2,95 en retourneren is gratis.

Lees meer over de verschillende bezorgmethodes van deBijenkorf.nl.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl