DeBijenkorf.nl gaat gratis bezorgen

8 August 2017

DeBijenkorf.nl gaat gratis bezorgen en introduceert bezorgen op afspraak

Zowel de standaard- als de avondbezorging zijn nu gratis

Vanaf dinsdag 8 augustus zullen aankopen via deBijenkorf.nl gratis bezorgd worden. Ook krijgt de klant de mogelijkheid om voor bezorging op afspraak te kiezen, naast de al bestaande avond- en zondag bezorging.

Pieter Heij, Directeur Omnichannel de Bijenkorf: “Gratis bezorging en uitbreiding van de bezorgopties past bij de premium service die wij onze klanten willen bieden. Wij zijn verheugd dat PostNL haar dienstverlening nu heeft uitgebreid met bezorging op afspraak en dat wij dit als eerste webshop kunnen aanbieden."

DeBijenkorf.nl heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt en omvat heel veel merken in alle productgroepen, variërend van Rituals, Levi’s en Claudia Strater tot Chanel, Sandro en Saint Laurent. Een groot deel van de Bijenkorf klanten shopt zowel online als in de winkel. Deze stap past dan ook goed in de omnichannel strategie, die erop gericht is om de online en fysieke winkelervaring naadloos op elkaar te laten aansluiten.

Zowel de standaard- als de avondbezorging zijn nu gratis, er is geen minimum orderwaarde en het geldt voor alle aankopen met een webshopaccount. Voor 22.00 uur besteld is het pakket de volgende dag in huis, tenzij de klant zelf een ander bezorgmoment kiest dat hem/haar beter schikt.

Met de nieuwe bezorgoptie ‘Op afspraak bezorgd’ kiest de consument zelf de dag en een tijdsvenster van twee uur waarop PostNL het pakket bezorgt. Deze dienst gaat 7,95 euro kosten, maar klanten met een ShippingPlus abonnement (9,95 per jaar) en Black Diamond Card members kunnen onbeperkt gratis van alle bezorgopties gebruik maken, dus ook van zondagslevering en bezorging op afspraak.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl