menu

De Bijenkorf leest

De Bijenkorf leest. Bijna elke maand leest een schrijver voor en deelt zijn of haar bevindingen. Lees je mee?

De Bijenkorf leest Harmen van Straaten

Uit welk boek van Hugo Borst leest Harmen van Straaten graag een stukje voor? Je ziet het in de video waarin Harmen ook vertelt ook over zijn nieuwe boek ‘En toen kwamen de monsters’.

De Bijenkorf leest Kader Abdolah

Welk kinderboek auteur Kader Abdolah inspireert? Hij leest er een stukje uit voor en vertelt over zijn eigen nieuwe boek, een verhaal over zijn dementerende moeder.

De Bijenkorf leest Yvette van Boven

Hoeveel knoflooksoorten kun jij opnoemen? Yvette leest voor uit het vrolijke vakantiekookboek Frankrijk van Onno Kleyn en natuurlijk uit Home Sweet Home, haar eigen kookboek vol met recepten voor nieuw Iers comfort food.

De Bijenkorf leest Mano Bouzamour

Mano Bouzamour, schrijver en columnist die op zijn tweeëntwintigste debuteerde, wil met zijn nieuwste boek jongeren aan het lezen krijgen en legt zichzelf de zware last op om de Nederlandse literatuur te redden. Daarnaast leest hij in deze video uit een boek van volgens hem de allerbeste schrijver van het land.

De Bijenkorf leest Bart Ongering

Meester Bart, de beroemdste leraar van Nederland, staat bekend om zijn verhalen met ontroerende, grappige en opmerkelijke uitspraken van zijn leerlingen. Nu leest hij uit de dichtbundel van Tim Hofman en bewondert hij Tim’s frappante rijmkunsten.

De Bijenkorf leest Lydia Rood

Auteur Lydia Rood staat bekend om haar verschillende schrijfstijlen; van spannend tot droevig, ernstig tot grappig en zowel lange als korte verhalen. Nu leest zij uit het boek van Bert Wagendorp en vertelt hoe de lezer aan het denken wordt gezet door de waarheid.

De Bijenkorf leest Kluun

Wat Kluun het belangrijkste vindt als auteur? En wie zijn hoofdpersoon nou eigenlijk is? Kluun vertelt ons alles over zijn nieuwste boek ‘DJ’ en leest voor uit 'De dood van Murat Idrissi' van Tommy Wieringa.

De Bijenkorf leest Kim van Kooten

Kim van Kooten kennen wij als actrice en scenarioschrijfster, maar nu leest ze uit het nieuwste boek van Sonja Barend en vertelt Kim wat ze met haar eigen boek wil bereiken.

De Bijenkorf leest Marian Mudder

Auteur en actrice Marian Mudder leest uit het nieuwste boek van Kluun en verklapt wat ze het leukste vindt aan zijn boek ‘DJ’.

De Bijenkorf leest Victor Mids

Illusionist Victor Mids leest uit het boekenweekgeschenk van Herman Koch én geeft het geheim achter het succes van zijn boek prijs.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl