De skin care trend

Skin care was nog nooit zo populair. De Bijenkorf helpt je graag om het maximale uit deze trend te halen.

Groeiende aandacht voor huidverzorging

Huidverzorgingsproducten zijn enorm trending, en wellicht zitten de lockdowns daar voor iets tussen. Diverse beautygoeroes pleiten al jaren om de huid wat rust te gunnen en de tijd te nemen voor diepgaande verzorging. De lockdowns waren het perfecte moment om dat advies op te volgen en skin care routines uit te proberen. Sinds de pandemie is de populariteit van verzorgingsproducten dan ook meer dan verdubbeld, met een stijging van 173%.

Een nieuwe trend was geboren, en die leek al gauw zijn vruchten af te werpen. Waar we vroeger het gezicht wasten en snel een dagcrème smeerden, gaan we vandaag aan de slag met skin care procedures die onze huid de aandacht geven dat het verdient. De Bijenkorf helpt jou in de zoektocht naar de beste producten die de huid van binnenuit voeden, met het oog op huidverzorging op de lange termijn.

Gezichtsverzorging voor mannen neemt toe aan populariteit

Ook steeds meer mannen besteden heel wat aandacht aan hun persoonlijke verzorging en vinden een goede skin care routine belangrijk. Gezichtsverzorging, maar ook haar- en baardverzorging voor mannen is sinds de pandemie aan een ware opmars bezig. Zo schaften ze zich in 2020 ongeveer dubbel zo veel gezichtsverzorging, en maar liefst 5 keer meer haarverzorging aan dan in 2019. Diverse beautymerken brengen mannencollecties uit met gespecialiseerde verzorging voor de huid, zoals cleansers, lotions, serums, oogcrèmes en moisturizers voor dag en nacht. Bovendien zijn ook make-upcollecties voor mannen helemaal in de mode.

Beauty tools: een workout voor je huid

Ooit al gehoord van de Jade roller? Deze beauty tool ziet er niet alleen prachtig uit, de druk van de steen over je gezicht zorgt er vooral voor dat je huid opnieuw gaat stralen. Met gezichtsrollers en Gua Sha stenen geef je je snoetje een welverdiende massage die de bloedcirculatie en elasticiteit van je huid bevordert. Hierdoor verminder je de kans op rimpels en verzorg je de huid van binnenuit. Je kunt ze op alle momenten van de dag gebruiken en ze bezorgen je een heerlijk ontspannen gevoel. Niet verwonderlijk dus dat deze pareltjes tijdens de pandemie bijna dubbel zoveel werden gebruikt. Ben jij benieuwd naar dit soort skin care op lange termijn? De Bijenkorf is helemaal mee met deze trend en zocht de meest kwalitatieve beauty tools voor jou uit.

Ontdek meer De beste selfcare tips

Benieuwd naar de ultieme tips om nóg beter zorg te dragen voor je huid? Laat je inspireren door sublieme selfcare producten die jouw huid doen stralen.