Winkels & Openingstijden
Klantenservice

De Toekomst is Groen Bijdragen aan de samenleving

Onze bijdrage

De mensen zijn een groot deel van de Bijenkorf. Om duidelijk te maken dat onze medewerkes bijzonder zijn voor ons, investeren we graag in hun groei en ontwikkeling. Hoe doen we dit? Jaarlijks hebben we voor iedereen een vitaliteitsbudget beschikbaar. Hiermee wordt de lichamelijke en geestelijke gezondheid van de medewerkers ondersteund.

We geven ook tijd en aandacht aan mensen buiten de organisatie. De Bijenkorf zet zich graag in voor goede doelen. Dit doen we door vrijwilligerswerk en donaties. Hierdoor hopen we bij te dragen aan een betere samenleving voor mens en dier.

Samen sterker

We geloven dat je een betere sameleving bereikt door samen te werken. De Bijenkorf heeft daarom in 2019 meer dan 2700 uur vrijwilligerswerk gedaan. Hoe hebben we dit gedaan? We organiseerden een sportdag voor kinderen die zelf niet (kunnen) sporten. Ook nodigden we eenzame ouderen uit in de winkels voor een middag met handmassages, mini-makeovers en een gezellige high-tea. Er werden ook verschillende activiteiten georganiseerd rond biodiversiteit. Voorbeelden hiervan zijn het planten van bomen en het zaaien van bloemzaadjes. We hopen in 2020 nog meer uren aan vrijwilligerswerk te besteden. In 2020 streven we naar 3000 uur vrijwilligerswerk.

Lees hier meer over onze bijdragen aan de samenleving.

De Toekomst is Groen Onze duurzame initiatieven

Wil je weten wat de Bijenkorf nog meer doet op het gebied van duurzaamheid of wil je graag een kijkje nemen in ons duurzame assortiment? Lees meer Shop nu