Deal

Originele boxershorts voor heren vind je in het assortiment van Deal. De boxershorts van Deal herken je uit duizenden, of je nu voor een boxershort met opvallende print gaat, of voor een prachtige effen boxershort.

14 artikelen

Originele boxershorts voor heren vind je in het assortiment van Deal. De boxershorts van Deal herken je uit duizenden, of je nu voor een boxershort met opvallende print gaat, of voor een prachtige effen boxershort.

DEAL BIJ DEBIJENKORF.BE

Ben jij op zoek naar je nieuwe favoriete boxershort? Het assortiment van Deal is waar je moet zijn! Bij Deal ben je aan het juiste adres voor boxers van hoogwaardige kwaliteit, in een stijlvol design. Tijdens de Solden, maar soms ook buiten de Solden, vind je in de Deal outlet boxershorts van Deal voor scherpere prijzen, in de kwaliteit die je van Deal gewend bent.

VOOR WELKE DEAL BOXERSHORT VOOR HEREN GA JIJ?

Deal boxershorts voor heren komen in allerlei ontwerpen. Ga jij voor een zwarte Deal boxershort voor heren of een blauwe Deal boxershort voor heren? En ga je dan voor een boxershort met bijzondere print, zoals een piranha boxershort of en boxershort met kamelenprint? Of ga je voor een meer basic boxershort, zoals de effen boxershorts en boxershorts met streepprint? Bij Deal vind je voor ieder wat wils! De onderbroeken worden in ieder geval vervaardigd uit de beste stoffen en in comfortabele modellen.

DRAAG JIJ HET PERFECTE ONDERGOED?

Het is belangrijk om ondergoed te dragen dat comfortabel zit én waarin jij je comfortabel zit. Om er zeker van te zijn dat je het juiste ondergoed draagt met de juiste pasvorm, materiaal dat jij comfortabel vindt en in een stijl waar jij je prettig bij voelt, kun je een kijkje nemen in het assortiment boxershorts en slips voor heren.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl