Denham

Denham is opgericht in 2008 door Jason Denham. De Engelse jeansmaker heeft een obsessie voor het ontwerpen van premium kwaliteit jeans, en dit komt duidelijk tot uiting in de perfecte pasvormen, hoogwaardige stoffen en fijne details. Gedreven door de spirit van de authentieke blauwe jeans, benadert Denham het ontwerpproces met passie voor innovatie en eerbied voor traditie.

Denham

DENHAM staat bekend als de ‘Jeansmaker’ en is opgericht in 2008 in Amsterdam. Het doel van het merk? Kwalitatieve en duurzame kledij ontwerpen. Het assortiment van DENHAM bestaat uit jassen, sweaters, tops, hemden en broeken voor zowel dames als heren.

97 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Outlet
Filter & sorteer
97 artikelen
48 van 97 gezien

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl