Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Be all of you Trend: eigenzinnige prints

Magali, Content creator mode & lifestyle

Trendy ruitenmotieven, luipaardprints en uitdagende logoprints, er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Kan je niet kiezen? Alles kan en mag dit seizoen, zelfs print op print.

Trend: logomania

De logoprint is een trend waar we dit seizoen niet meer omheen kunnen. Designermerken als Gucci+, Balenciaga+ en Off-White+ pronken met hun logo's op T-shirts, truien én zelfs accessoires.

Niet zo voor een volledige logo-look? Verwerk de logotrend op een subtiele manier in je outfit door te kiezen voor een T-shirt met funky designerlogo. Werk je outfit af met een mooie jeans voor een meer casual vibe.

Trend: print op print

Print op print combineren kan uitdagend zijn. Tip: je zit altijd goed als je kiest voor een outfit in één dezelfde print. Ook door in hetzelfde kleurenpalet te blijven kan het nooit misgaan met een print op print outfit.

Durf je nog verder te gaan met verschillende prints? Dan is de truc om te kiezen voor prints in verschillende groottes.

Print accessoires

De periode dat het designerlogo klein en subtiel gebruikt werd, is nu echt verleden tijd. Ook accessoires zoals tassen, petten en riemen krijgen een overdaad aan logo's. Met deze grote Balenciaga+ shopper en trendy pet van Filling Pieces+ zet je een duidelijke toon voor dit voorjaar.

Be all of you Nieuwe collectie

Klaar voor het nieuwe seizoen? Hul jezelf in de nieuwste items van onze topmerken. Bekijk de collectie