Winkels & Openingstijden
Klantenservice

alleen bij de Bijenkorf Diamond Point

Diamond Point heeft een uitgebreide collectie van exclusieve juwelen met een diversiteit aan moderne en klassieke stijlen. Het Nederlandse merk legt de nadruk op vakmanschap en elegantie, met juwelen vervaardigd uit de hoogste kwaliteit veertien en achttien karaat goud.

Diamond Point


913 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Wonen
Filter & sorteer
913 artikelen

Diamond Point bij deBijenkorf.be

Wie zoekt naar exclusieve en unieke juwelen zoekt naar Diamond Point. De collectie is gevuld met allerlei verschillende soorten juwelen voor zowel dames als heren. Het aanbod Diamond Point juwelen voor dames is enorm, zo kan je bij het merk terecht voor al je sieraden. Bekijk bijvoorbeeld eens de Diamond Point ringen voor dames. Deze ringen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten metalen en diamanten. Met Diamond Point weet je zeker dat je straalt.

Diamond Point sieraden en sieradenreiniger

Diamond Point biedt het totale pakket als het komt op sieraden. Je kunt niet alleen jouw gouden Diamond Point kettingen bij ons shoppen, maar ook een speciale sieradenreiniger. Met deze reiniger weet je zeker dat je juwelen altijd schitteren in het licht. Naast kettingen en ringen hebben wij ook [hangers van Diamond Point5. Deze hangers zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende vormen en metalen. Zo weet je zeker dat je op zult vallen. Ontdek alle sieraden van Diamond Point in de online wereld van de Bijenkorf.be.