Diamond Point Groeibriljant

Start your own tradition

Tradities beginnen met een Groeibriljant sieraad van Diamond Point. Verloving, jubilea, afstuderen.. Een greep uit de bijzondere momenten om uw geliefden Groeibriljant sieraden te schenken of waardevoller te laten maken. Een groeibriljant sieraad is speciaal ontworpen voor het vieren of memoreren van vele tradities. Het is bovendien de diamant die met je meegroeit.

“Grow, inspire, evolve”

Voordelen

Met de groeibriljantcollectie van Diamond Point laat je jouw briljanten stapsgewijs groeien. Groeien is heel simpel: ruil jouw sieraad binnen 2 jaar in voor een grotere briljant. Het groeipercentage is slechts 25% met een minimumwaarde van 125,-. De waarde van de groeibriljant die je inruilt is altijd gelijk aan de op dat moment geldende nieuwwaarde. Jouw groeibriljant wordt altijd gezet in een nieuw sieraad. Je kan bij iedere groei van sieraadmodel of goudkleur wisselen. Jouw groeibriljant is bij Diamond Point een jaar gratis verzekerd* tegen diefstal. Ook na inruil is jouw sieraad weer een jaar lang gratis verzekerd. Bovendien zijn er geen administratie-, taxatie-, of inruilkosten. Het inruilen van een groeibriljant sieraad is alleen mogelijk in de filialen van de Bijenkorf.

Ontdek Diamond Point

*Conform voorwaarden Diamond Point groeibriljant verzekering.

Kwaliteit

De groeibriljantcollectie wordt op traditionele wijze vervaardigd in het sieradenatelier van Diamond Point. Alle groeibriljantsieraden zijn vervaardigd uit 18 krt. wit-, geel-, of roodgoud. De diamanten worden geselecteerd op slijpvorm, gewicht, kleur (H) en helderheid (VS). Diamond Point is diamantexpert sinds 1904 en heeft een eigen inkoopafdeling voor diamanten in Antwerpen, ’s werelds belangrijkste diamantcentrum. De kwaliteit van de diamanten is gerelateerd aan de normen van het International Gemological Institute in Antwerpen. Diamond Point selecteert diamanten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en weigert diamanten uit conflictgebieden.

Ontdek Diamond Point

Diamond Point is a registered WFDB-Diamond Exchange Member.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl