dinh van

dinh van werd in 1976 bekend met de sieradenlijn Handcuff: geïnspireerd op handboeien. De sieraden van dinh van zijn tijdloos en passen bij elke gelegenheid.

Dinh van

17 artikelen
Filter & sorteer
17 artikelen
17 van 17 gezien

Dinh van bij debijenkorf.be

Het Franse merk dinh van werd in 1965 opgericht door een Frans-Vietnamese juwelier. Hij had één doel: essentiële juwelen ontwerpen die indruk maken door het karakter van de mensen die ze dragen. De juwelen van dinh van vallen op en zijn eigentijds en tijdloos. dinh van werd bekend in 1974 door de sieradenlijn ‘Handcuff’. De sieraden in deze lijn – de naam zegt het al - zijn geïnspireerd door handboeien.

Sieraden van dinh van zijn voor iedere gelegenheid

In het assortiment van de Bijenkorf vind je de moderne damessieraden van dinh van. De juwelen zijn gemaakt van de prachtige materialen: geelgoud, roségoud en witgoud. Door de zuivere en eenvoudige lijnen in het ontwerp zijn de sieraden te dragen bij iedere gelegenheid. De ringen, kettingen, oorbellen en armbanden van dinh van zijn makkelijk met elkaar te combineren zodat je jouw hele look af kan stijlen.

Winkels & Openingstijden

Leveren en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Profiteer met een webshopaccount van gratis levering. Maak in 2 simpele stappen een webshopaccount aan en geniet direct van gratis levering. Bekijk alle informatie over leveren en retourneren.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl