Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Capture Totale Le Sérum

Vanaf 125,-
DIORDIOR Capture Totale Le Sérum207009000100030

Ontdek Capture Totale Le Sérum, het 1ste* jeugdherstellende serum van Dior met 98%** aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong dat de voornaamste tekenen van huidveroudering corrigeert: expressielijntjes, rimpels, zichtbare poriën, oneffenheden en het verlies van elasticiteit, glans, stevigheid en volheid.

De formule van dit uitzonderlijke anti-ageing serum is verrijkt met gefermenteerde longoza- en irisextracten uit de tuinen van Dior. Aan deze extracten is de H.A. Poly-Filler technologie toegevoegd, bestaande uit een complex van hyaluronzuren en polyglycerolen die bekend staan om hun onmiddellijke en 8 uur*** durende vollermakende werking.

* Bij Dior.
** Waarde berekend op basis van ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2 norm. Waterpercentage inbegrepen. De resterende 2% van de ingrediënten dragen bij aan de prestatie, de zintuigelijkheid en de stabiliteit van de formule.
*** Ex vivo test op poly-vulstoffen.

Gebruikstips:
1. Definieer de gezichtscontouren met het Capture Totale Le Sérum.
2. Breng vervolgens de Capture Totale Rich Crème aan en strijk deze met buitenwaartse bewegingen over het gezicht.
3. Maak het ritueel 's ochtends en 's avonds compleet met het Capture Totale Super Potent Eye Serum. Breng het oogserum aan vanaf de slaap tot de binnenste ooghoeken en oefen lichte druk uit met de applicator.

DIOR125,-

Capture Totale Le Sérum