Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Dreamskin Moist & Perfect Cushion SPF 50 - PA+++ - compact foundation

87,-
DIORDIOR Dreamskin Moist & Perfect Cushion SPF 50 - PA+++ - compact foundation206809080400000

Kleur010

010
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Dreamskin Moist & Perfect Cushion SPF 50 - PA+++: de verzorging die de huid egaliseert, sublimeert en beschermt. In een handig meeneemdoosje. Het resultaat: een perfecte, natuurlijk ogende huid.

Dreamskin Moist & Perfect Cushion: Dior hernieuwt zijn iconische verzorging door de weldadige werking te verbeteren. Voor een beautyresultaat dat uiterst natuurlijk oogt.

De hele dag lang is Dreamskin Moist & Perfect Cushion actief op het voorkomen van de zichtbaarheid van vergrote poriën en zones met roodheid of glans. Voor een natuurlijk mooie teint in alle omstandigheden. De teint is fris, mat en stralend. Dag na dag wordt de huid en teint mooier, dankzij de beschermende en anti-ageing eigenschappen SPF 50 - PA+++

Onmiddellijk bij het aanbrengen smelt de perfectionerende textuur samen met de huid en draagt deze bij tot het corrigeren, egaliseren en sublimeren van de teint. De nieuwe formule geeft een sensatie die nog meer comfort en onmiddellijke hydratatie biedt.

Dreamskin Moist & Perfect Cushion is gebaseerd op 3 perfectionerende werkingen die zorgen voor een steeds mooiere, natuurlijke huid

EEN ONMIDDELLIJKE HYDRATATIEBOOST VOOR EEN OPTIMAAL COMFORT Dankzij een krachtig hydraterend ingrediënt, plantaardige glycerine, lijkt de huid onmiddellijk voller. Het comfortabele gevoel bij het aanbrengen blijft de hele dag voortduren en de huid voelt heerlijk fris.

DE HELE DAG LANG EEN TEINT MET EEN INTENS VERZACHT SOFT FOCUS-EFFECT Dankzij het biomimetische mica en de poederdeeltjes met soft focus-effect, oogt de huid ultrazacht voor een supernatuurlijk resultaat: de huid is mat, stralend en vitaal.

DAG NA DAG EEN VERSTERTKE WERKZAAMHEID TEGEN HUIDVEROUDERING Dankzij het anti-ageing complex Longoza Boosté en Opilia oogt de huid soepeler en gladder. De poriën verkleinen zich en de teint wordt egaler. De huid is zichtbaar stralender.

* Optisch verzachtend effect.

Gebruikstips:
1. Druk het sponsje op het kussen, zachtjes of wat steviger, afhankelijk van de gewenste dekking.
2. Breng aan met een lichte klopbeweging vanaf het midden van het gezicht naar buiten toe.
3. Sluit na gebruik het klepje aan de binnenkant van de cushion om te zorgen dat de frisheid en werkzaamheid van de formule goed behouden blijft."

Bekijk meer