Winkels & Openingstijden
Klantenservice

J'adore Eau de Parfum

Vanaf 87,-2024-03-02T13:35:21.151Z87
DIORDIOR J'adore Eau de Parfum206909016600000

J’adore Eau de Parfum is een bloemenboeket, verfijnd tot in het kleinste detail, als een op maat gemaakte bloem. De ylang-ylang-essence uit de Comoren onthult haar florale, fruitige noten en geeft een zachte, exotische toets. De damascusroos, verfijnd en uitgesproken, prikkelt de zintuigen. Tot slot, vormt het zeldzame duo van Spaanse jasmijn uit Grasse en de fruitige, sensuele Arabische jasmijn uit India, een perfecte omhelzing. Spaanse jasmijn uit Grasse, de essentie van een nobele bloem, straalt een subtiele sensualiteit uit, doordrongen met fruit en zonnestralen om de geur een verrukkelijk karakter te geven. De bloem werkt in harmonie met de zinnelijke Spaanse jasmijn uit India, de ''bloem van de goden'', met haar warme facetten van ongelooflijk sensuele en omhullende oranjebloesem.

DE WOORDEN VAN FRANÇOIS DEMACHY, PARFUMEUR-CRÉATEUR VAN DIOR
"J'adore is een buitengewone geur. Het is een originele signatuur die toch heel toegankelijk is. Sensueel zonder te zwaar te zijn. Het is een compositie die tegenstellingen samenbrengt, die iconische florale geurakkoorden transformeert in een aantrekkelijk, uniek en mysterieus geheel. J'adore creëert een bloem die niet bestaat."

GEURNOTEN
J’adore Eau de Parfum verenigt de mooiste bloemen uit alle hoeken van de wereld: Ylang-ylang met fruitige en exotische toetsen. Turkse damascusroos, kwetsbaar en zacht. Spaanse jasmijn uit Grasse met noten van abrikooszoete confituur. Arabische jasmijn uit India met warme facetten van oranjebloesem. Indische tuberoos, met haar bedwelmende witte schoonheid.

DE FLACON
De J’adore flacon is net zo vrouwelijk als haar geur. Deze flacon heeft dezelfde sensuele rondingen als de legendarische amfora gecreëerd door Christian Dior en is versierd met de legendarische Masai-halsketting, als een sieraad dat om de hals van een vrouw danst.

DIOR87,-

J'adore Eau de Parfum