Miss Dior Rose N'Roses Eau de Toilette

Vanaf 74,-
DIORDIOR Miss Dior Rose N'Roses Eau de Toilette206909001600000

"Creëer een parfum dat naar de liefde ruikt", Christian Dior. Miss Dior is een ode aan de liefde, een symbool van absolute vrouwelijkheid voor Dior in de geest van de couture. Een handgemaakte geur met een moderne, uitdagende en elegante persoonlijkheid.

Geurnoten
De frisheid van een mix van verse en gekleurde bloemblaadjes, de levendige energie van citrusachtig dauw. Miss Dior Rose N'Roses is een florale en sprankelende geur, met een overvloed aan rozen uit Grasse, verfrist met een vleugje bergamot en geaccentueerd door de intensiteit van de geurnoot van witte musk. De levendige essence van Geranium verfijnt de compositie met haar citroenachtige aroma's om de onweerstaanbare geur van een eindeloos veld met bloemen trouw na te bootsen. Een heldere roze kleur verandert in een geur dat je pakt en niet meer loslaat.

De woorden van François Demachy, parfumeur-créateur van Dior
"Voor Miss Dior Rose N'Roses heb ik niet een roos willen creëren, maar eerder een belichaming van een overvloed aan bloemen. Ik wilde de krachtige 'natuurlijke' sensatie evenaren uit mijn jeugd in Grasse, waar ik in de maand mei de bloemenvelden ontdekte."

De flacon
De iconische flacon van Miss Dior combineert mannelijke en vrouwelijke stijlen. Het pied-de-poule-motief dat in luxueus glas is gegraveerd, doet denken aan een Engelse mannelijke stof. Het "poignard" strikje rondom de hals maakt de verbinding tussen couture en parfum en lijkt enerzijds op een vlinderdas en anderzijds op een vrouwelijke haarstrik.

Topnoten: Een absolue en essence van de rozen uit Grasse en Damascus rozen
Hartnoten: Mandarijn uit Italië, bergamot en geranium essence
Basisnoten: Witte muskus

DIOR74,-

Miss Dior Rose N'Roses Eau de Toilette