DIOR

Prestige La Lotion Essence de Rose - verzorgingslotion

106,502023-03-31T13:40:06.308Z106.5
DIORDIOR Prestige La Lotion Essence de Rose - verzorgingslotion206609003000000
Maat150 ml
Online nog 1 beschikbaar

La Lotion Essence de Rose is de eerste fundamentele stap in de gezichtsverzorgingsroutine van Dior Prestige en helpt de vitaliteit van de huid te herstellen. Deze gezichtslotion combineert voor het eerst* de vitale essence van de Roos uit Granville met de vitale essence en regenererend vermogen van haar bloemknoppen.

In het hart van deze nieuwe lotion, stimuleert de combinatie van rozen- en bloemknoppen-essence drie essentiële energiestromen voor de jeugdige schoonheid van de huid: de intercellulaire stroom van energie, vocht en lipiden.**

Dag na dag worden de essentiële functies voor een jeugdige schoonheid van de huid gestimuleerd voor een aantoonbaar anti-ageing effect.

De uitzonderlijke formule van La Lotion Essence de Rose combineert de rijke voeding van een melkachtige textuur met het stimulerende effect van een lotion, bestaande uit 94% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.***

De huid is diep gerevitaliseerd, vol hydratatie en ziet er voller uit met een stralende, gezonde gloed. De huid lijkt vernieuwd en is perfect voorbereid op de volgende stappen van een intensieve, uitzonderlijke gezichtsverzorgingsroutine.

* Bij Dior.
** In-vitrotest op ingrediënten.
*** Waarden berekend op basis van de ISO-norm 16128 deel II en de gegevens van leveranciers, inclusief het waterpercentage.

Activeert drie essentiële energiestromen voor de jeugdige schoonheid van de huid: de intercellulaire stroom van energie, vocht en lipiden.**

Een formule met een hogere concentratie van de Roos uit Granville* voor een aantoonbaar anti-ageing effect**.

- De rimpels zijn verminderd -15%
- De huid lijkt gladder +37%
- De huid is elastischer +29%
- De huid lijkt voller +29%
- De teint is stralender +43%
- De teint is egaler +51%
- De huid lijkt gevoed +37%
- De huid is comfortabeler +50%
* In vergelijking tot de oude formule.
** Zelfbeoordeling, 30 vrouwen, 28 dagen.

De nieuwe formule is tweemaal zo rijk als voorheen en combineert de rijke voeding van een melkachtige textuur met het stimulerende effect van een lotion. De lichte en vloeibare lotion, verijkt met een delicate rozengeur, wordt snel opgenomen door de huid voor een comfortabele applicatie.

De Roos uit Granville: een uitzonderlijk kracht op het gebied van veerkracht, regeneratie en perfectie.

Het verhaal achter deze Roos begint op de kliffen van Granville, niet ver van het ouderlijk huis van Christian Dior in Normandië. Hier ontdekten de wetenschappers van Dior een wilde roos bloeiend aan de zijkant van een klif die het ruwe zeeklimaat kon weerstaan met behoud van haar prachtige schoonheid. Er waren maar liefst 7 kruisingen nodig, voordat een briljante kweker erin slaagde om haar wilde karakter onder controle te krijgen en haar regenererende potentieel te onthullen. Zo ontstond de Granvilleroos, de 1e roos die speciaal voor de cometische huidverzorging werd gecreëerd*.
Na 15 jaar onderzoek slaagt de wetenschap van Dior er voor het eerst in om het geheim van haar unieke levenskracht te ontcijferen: een unieke* combinatie van 8 moleculen die geen enkele andere roos bezit. De Roos uit Granville is tweemaal zo veerkrachtig als elke andere roos** en deze krachten vormen de basis van de Dior Prestige Huidverzorging.

* Bij Dior.
** In vivo-weerstandstest tegen donkere vlekken in verhouding tot de Old blush-roos.

Gebruikstip: Breng 's morgens en 's avonds aan als eerste stap in je Prestige-huidverzorgingsritueel.

DIOR106,50

Prestige La Lotion Essence de Rose - verzorgingslotion

Bekijk meer