Winkels & Openingstijden
Klantenservice

DIOR

Diorshow Pump 'N' Volume Geschenkset - Primer-Serum Mascara & Volume Mascara

43,-
DIORDIOR Diorshow Pump 'N' Volume Geschenkset - Primer-Serum Mascara & Volume Mascara 207009041398090

Kleur090 Black

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Diorshow Pump 'N' Volume, een volume mascara uit de Diorshow oogmake-upcollectie, is nu te ontdekken in een limited edition set speciaal voor de feestdagen. Deze set combineert de mascara met de Diorshow Maximizer 3D, de musthave primer-serum mascara van het Huis Dior, voor stralende wimpers met een spectaculair volume. De buitenkant van de set is ontworpen door de Italiaanse kunstenaar Pietro Ruffo en is versierd met een overvloed aan gouden arabesken, majestueuze wervelingen en gestileerde bloemen, geïnspireerd op het sierlijke gevlochten ijzerwerk van de Parijse tuin Jardin des Tuileries.

De Diorshow Pump 'N' Volume XXL-volume mascara set bestaat uit:

- Diorshow Maximizer 3D Primer-Serum Mascara, 4 ml. Breng als eerste stap in de XXL-volume mascara routine voor nog langere wimpers de Diorshow Maximizer 3D Primer-Serum Mascara aan. De formule biedt 24 uur* langdurige resultaten met lengte, krul en volume. Dag na dag worden de wimpers sterker en mooier.

- Diorshow Pump ‘N’ Volume Mascara, kleur 090 Black, 6 ml. Deze zwarte mascara, die voor 90%** uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong bestaat, kan als tweede stap over de primer-serum mascara worden aangebracht en waaiert de wimpers uit om ze tot wel 200%*** meer volume te geven. In één beweging met de mascaraborstel wordt een spectaculaire oogmake-up look gecreëerd.

* Instrumentele test met 25 personen.
** Waarde berekend op basis van ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. Waterpercentage inbegrepen. De resterende ingrediënten dragen bij aan de prestatie, de zintuiglijkheid en de stabiliteit van de formule.
*** Instrumentele test met 16 personen.

Gebruikstips:
- Bereid de wimpers voor met de Diorshow Maximizer 3D Primer-Serum Mascara.
- Breng de Diorshow Pump 'N' Volume Mascara aan voor een onmiddellijk XXL-volume effect.

Bekijk meer