diptyque

Set Of 2 Eau Rose Fragrance Gestures – Limited Edition geschenkset

80,-64,-20%
diptyquediptyque Set Of 2 Eau Rose Fragrance Gestures – Limited Edition geschenkset280009011200000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Een kennismaking met de emblematische Eau Rose geur, en een eerbetoon aan de hele bloem via twee geurgebaren: de 45ml Hand Cream en de 30ml Hair Mist, samengebracht in een geschenkzakje van avondblauw, versierd met sterren en dansende letters. Een attent cadeau voor een geliefde of om jezelf te verwennen.

Hair Mist -
De formule Deze lichte en delicate hair misst laat een bijna niet waarneembare maar intens geurende sluier achter op het haar. Verrijkt met voedende, beschermende camelia-olie, is het een product dat zowel parfumeert als verfraait. Met zijn lichtheid biedt het ook een nieuwe score voor de Eau Rose compositie, die levendig en pittig wordt, subtiel verheven door een frisse, kruidige noot.

Hand Cream -
De formule Deze fluweelzachte lotion is speciaal samengesteld om jouw handen te beschermen en ze tegelijkertijd te parfumeren. Hij bevat aloë vera en macadamia-olie, die beide beschermen en herstellen, en kan ook worden gebruikt om de nagelriemen en nagels te voeden.

Gebruikstips:
Hair Mist
- Spoel het haar na het wassen uit met koud water om de capillaire vezels te versterken. Dit zal het haar helpen de haarmist beter te absorberen

Hand Cream
- Zo vaak als nodig aanbrengen en daarbij de vingertoppen masseren

Bekijk meer