Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Doing Goods

Doing Goods verzamelt schatten en rariteiten van over de hele wereld. Daarnaast biedt het merk ook een eigen woonaccessoireslijn geïnspireerd op exotische oorden, verborgen culturen en de rijkdom van het verleden. Alle producten worden met liefde en passie vervaardigd in eigen atelier door lokale ambachtsmannen.

Doing Goods

89 artikelen
  • Dames
  • Wonen
Filter & sorteer
89 artikelen

Doing Goods bij deBijenkorf.be

Exotische spullen met een hoekje af: dat zijn de producten van Doing Goods in een notendop. Deze unieke hebbedingen vinden hun oorsprong in alle uithoeken van de wereld: van vlooienmarkten in New York tot het atelier in Dehli. De oprichters van Doing Goods hebben een voorliefde voor culturele rariteiten die lichtjes imperfect zijn. De ontwerpen van Doing Goods zijn dan ook echte items met een verhaal, die elke avonturier graag in huis zal halen. Vervolledig hier jouw eigen verhaal met de items van Doing Goods bij de Bijenkorf.

De mooiste accessoires van Doing Goods

Kan jij de gouden lepeltjes van Doing Goods wel smaken? Of zijn jouw kale muren toe aan een opkikker? Bij Doing Goods sla je gegarandeerd je slag. Het assortiment van Doing Goods bestaat uit allerlei woonaccessoires, waaronder Doing Goods tapijten, Doing Goods badkameraccessoires, Doing Goods muurdecoratie en Doing Goods koken en tafelen accessoires. Elk van de Doing Goods producten is met aandacht en respect voor de mens vervaardigd. Zo heeft het Nederlandse woonmerk een eigen werkatelier in Dehli, waar ambacht gesteund wordt en eerlijk en veilig werken gegarandeerd wordt.