Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Make-up Remover

65,-
Dr. Barbara SturmDr. Barbara Sturm Make-up Remover119209013706000
Online nog enkele items beschikbaar

Effectieve reiniging is essentieel voor een gezonde, gehydrateerde huid en daar hoort ook het grondig verwijderen van make-up bij. Slapen met make-up verstoort de nachtelijke vernieuwingsprocessen van de huid, wat kan leiden tot puistjes, irritatie en ontstekingen. Dr. Barbara Sturm's lichtgewicht en niet-vette MAKE-UP REMOVER reinigt de huid effectief en zacht en verwijdert alle sporen van make-up, inclusief hardnekkige, langhoudende foundation en waterproof mascara.

De formule bestaat uit twee fasen die worden gecombineerd door de fles te schudden. De waterfase is verrijkt met micellen; kleine clusters van moleculen die zich binden aan olie, waardoor zowel in water als in vet oplosbare make-upresten en vuil worden verwijderd voor een schone en frisse huid. De oliefase, die amandel-, abrikozen- en zonnebloemzaadolie bevat, evenals waardevolle vochtinbrengers betaïne, hyaluronzuur en biosacchariden, ondersteunt de beschermende lipidelaag van de huid, brengt de delicate pH-waarde van de huid in balans en maakt de teint zacht en soepel.

Naast de reinigende en hydraterende eigenschappen bevat de MAKE-UP REMOVER prebiotica om het microbioom te versterken en de verdediging van de huid tegen negatieve milieu-invloeden zoals vervuiling, UV-schade en huidveroudering te ondersteunen. De MAKE-UP REMOVER is parfumvrij, veganistisch en geschikt voor de gevoelige huid.

BELANGRIJKSTE VOORDELEN
- Lichtgewicht en niet-vette formule verwijdert make-up en onzuiverheden
- Bevat olie- en waterfase en micelle technologie
- Ideaal voor alle sporen van make-up, inclusief langhoudende foundation en waterproof mascara
- Kostbare oliën ondersteunen de beschermende lipidenlaag van de huid
- Prebiotica versterken het microbioom en ondersteunen de afweer van de huid
- Geschikt voor de gevoelige huid

Dr. Barbara Sturm65,-

Make-up Remover